Akçaabat'ta Boks Şöleni

Akçaabat'ta Boks Şöleni

Akçaabat Boks Karması ile Almanya’nın Hamburg boks takımı arasında 06 Mart 2010 Cumartesi günü saat 18.30’da Söğütlü Remzi düğün salonunda Boks Müsabakaları düzenlenecektir.

AKÇAABAT’TA BOKS ŞÖLENİ

 

Akçaabat Boks Karması ile Almanya’nın Hamburg boks takımı arasında 06 Mart 2010 Cumartesi günü saat 18.30’da Söğütlü Remzi düğün salonunda düzenlenecek olan müsabakasının basın toplantısı  Akçaabat Kültür Park Erol Günaydın Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

 

Yoğun ilginin olduğu basın toplantısında konuşma yapan Boks antrenörleri Altar Kalkışım ve Mehmet Değermenci yaptıkları açıklamada;

           

Akçaabat’ımız için düzenleyecek olduğumuz bu Organizasyonda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Sayın Kaymakamımız Erol Özkan’a, Sayın Belediye Başkanımız Şefik Türkmen’e, Sayın Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Şerif Özgüre, Organizasyonumuzun Ana Sponsoru Saray Köfte ve Balık Restoran’ına, Altın Sponsorlarımızdan Nazar Döviz ve Borsa’ya ve Akem Dershanesi’ne teşekkür ettiklerini söylediler.

 

Bu tür organizasyonların sporcuların bilgi ve becerilerini sergiledikleri, kendi performans değerlerini görme ve tecrübe kazanmaları açısından çok önemli olduğunu dile getiren antrenörlerimiz, yapacak olduğumuz müsabakaların daha sık yapılması Trabzon ve Akçaabat’ımızın tanıtılması ve de Trabzon boksunun gelişmesi ve yayılması açısından büyük katkı sağlayacaktır, dediler.

 

Yarın Akşam Saat 18.30’da Remzi Düğün Salonunda başlayacak olan müsabakalara buradan tüm spor-sever halkımızı davet ederlerken, oynanacak olan müsabakalarda tüm sporcu ve antrenörlere başarı dileklerinde bulundular.

 

Basın toplantısında organizasyona katkılarından dolayı Saray Köfte ve Balık Restoran’ına, Nazar Gümüş ve Borsaya, Akem Dersanesine ve Özel Fatma Baş Kolejine Spora ve Sporcuya verdikleri desteklerden ötürü antrenörlerimiz tarafından birer şilt takdim edildi.

 

MÜSABAKA FİKSTÜRÜ

 

 

 

KIRMIZI KÖŞE                                                   MAVİ KÖŞE

 

ALMANYA HAMBURG BOKS TAKIMI                        SIKLET                        AKÇAABAT BOKS KARMASI

 

 

MUHAMMED UĞUR HANÇER    44.5KG      EF KAN SİVRİKAYA

 

ONUR CÖMERT                         48KG                          BURAK SİVRİKAYA

 

İBRAHİM KAZANCIOĞLU             60KG                ABDULKADİR BAŞ

 

KEMAL TURNAGÖL                57KG                        RESUL KÜÇÜK

 

BEDRAN KİTAY                       60KG                        ÖMER KABA

 

KONSTANTİN RAEWSKİ           64KG              YAKUP ŞENER

 

MUGUMED BANGAEV            69KG               FATİH KELEŞ

 

DANİEL PAVLOVİC                75KG               HASAN DEMİR

 

DENNİS PAVLOVİC              81KG                SAMET BAŞARAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor