Akçaabat'ta Birlik Gecesi

Akçaabat'ta Birlik Gecesi

Akçaabat’ta ‘Gönüllerde Birlik’ adlı bir gece düzenlendi.

 

Düzenlenen gecede sanatçı Ahmet Şafak ve yöresel sanatçı Hadiye Ölmez katılımcıları coşturdu. Akçaabat Saray Restoranda düzenlenen geceye MHP il başkan yardımcısı Ömer Aslan, İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü ve MİARGED Başkanı Halil Memiş, MHP ilçe başkanları, Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Vursay Altaş, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, geçen dönem MHP’den milletvekili adayı Nurcan Yazıcı, belde belediye başkanları, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, sivil toplum örgütü temsilcileri, Clin Art Tüp Bebek Merkezi Sahibi Şafak Hatırnaz, Tonya Süt Koopearifi yönetim kurulu başkanı Cemal Tonya ve çok sayıda davetli katıldı. Geceye öte yandan kıtalararası boks dünya şampiyonu Selçuk Aydın da katıldı.

akcaabat-ulku-ocagi.jpg

Sunuculuğunu Ahmet Özbaysal’ın yaptığı, İstiklâl Marşı ve saygı duruşuyla başlayan gecede bir konuşma yapan Trabzon Ülkü Ocakları eski başkanı Tolgay Sivrikaya davetlilere hoş geldin diyerek, gecelerini kutladı. Trabzon’da birlik ve beraberlik amacına ulaşıldığından dolayı gecenin adını gönüllerde birlik koyduklarını dile getiren Sivrikaya, “Bu yemek sizlerin sayesinde bu amacına ulaşmıştır, sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı zamanda bu yemekte başta il başkanına, merkez ilçe başkanına ve Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Vursay Altaş’a çok çok teşekkür ediyorum. Benden çok alkışa lâyık olanlar merkez ilçe yöneticileri, Trabzon Ülkü Ocakları yöneticileri, geçmişte görev yapan ve bu davaya gönül verenlerle birlikte bizleri burada yalnız bırakmayan siz değerli katılımcılardır.” diye konuştu.

Gecede yöresel sanatçı Hadiye Ölmez ilk olarak sahne alırken, söylediği Karadeniz türküleriyle katılımcıları coşturdu. Bu gecede sahne almaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen sanatçı Hadiye Ölmez, başta Tolgay Sivrikaya olmak üzere gecede emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür etti.

akcaabat-geces.jpg

tolgay-sivrikaya.jpg

Gecede 9 yaşındaki Zehranur Saygı adlı küçük kızın İstiklâl Marşı’nın 10 kıtasını okuması geceye katılanlara duygulu anlar yaşattı.

Ardından sahne alan özgün müziğin sesi Ahmet Şafak birbirinden eşsiz parçalarını seslendirdi. Ahmet Şafak bu geceyi organize edenlere ayrı ayrı teşekkür ederek, “Birbirinden güzel insanları bir arada görmekten dolayı çok mutluyum. Bizleri tekrar kavuşturan Allah’a şükürler olsun.” ifadelerini kullandı. Öte yandan Ahmet Şafak Kırmız-Beyaz şarksını Trabzonlu boksör Selçuk Aydın’a armağan etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler