Akçaabat'ta Bir Kişi Dolandırıldı

Akçaabat'ta Bir Kişi Dolandırıldı

Akçaabat'ta bir kişi dolandırıldığı gerekçesiyle polise başvurdu.

Akçaabat'ta bir kişi dolandırıldığı gerekçesiyle polise başvurdu. Önceki gün Akçaabat Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi olan A.Ş. isimli şahıs, balayı için yazlık ev bakarken dolandırıldığını iddia etti.

22 Haziran tarihinde düğün yapacağını söyleyen A.Ş., internet üzerinden yazlık ev aradığını ve bir internet sitesinde görüntüleri bulunan yazlık evi görünce A.D. adlı şahısla ilanda bulunan telefon numarasından irtibata geçtiğini belirtti. Şüpheli şahıs A.D. ile irtibata geçen A.Ş. bunun üzerine şahısla 6 gece için bin 800 TL’ye anlaştı. Sonrasında şüphelinin internet üzerinden kendisine bir form gönderdiğini kaydeden genç damat adayı, ATM’den şüphelinin belirttiği hesap numarasına kaparo olarak 500 TL gönderdi. Bu noktada olaydan şüphelenmeyen A.Ş. internette gezinti yaparken kendi kiraladığı yazlık evin ilanını başka bir sitede görünce şahsı yeniden aradı.

Ancak şahsı aradığında kendi numarasını engellediğini anlayan A.Ş. bunun üzerine başka bir telefondan şahsı yeniden aradı. Şüpheli şansın kendisine kim olduğunu sorması üzerine kendini tanıtan damat adayı bunun üzerine A.D.’nin telefonunu yüzüne kapattığını ifade etti. Yaptığı araştırmada şüpheli şahsın belirttiği isimde bir turizm şirketinin olmadığını öğrenen A.Ş. dolandırıldığını anlayarak polise başvurdu. Polis olayla ilgili şüphelinin yakalama çalışmalarına başlarken soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Berkant PARLAK/Günebakış Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler