Akçaabat'ta Bayramlaşma

Akçaabat'ta Bayramlaşma

Akçaabat’ta Ramazan Bayramı ziyaretleri..

Akçaabat’ta Ramazan Bayramı ziyaretleri..

 

Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. İlk olarak Merkez İlköğretim Okulu toplantı salonunda gerçekleşen bayramlaşmaya Ak Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Garnizon Komutanı Bnb. Okan Uslu, Belediye başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Protokol üyeleri Akçaabat ilçe jandarma komutanlığını ve ardından Emniyet müdürlüğüne gidilerek emniyet güçlerinin bayramları kutlandı.

 

ŞEHİT Gökhan Uzun’un Baba evine Ziyaret..

 

Bayram nedeniyle protokol üyeleri Şehit Gökhan Uzun’un baba evine ziyaret gerçekleştirdi.

Garnizon Komutanı Binb. Okan USLU’un şehit Annesi Esman Uzun ve baba Ali Yaşar Uzun’a özel ilgi göstermesi dikkat çekti.

 

İSMİ YAŞATILACAK…

Ziyarette Ak Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Şehir Er Gökhan Uzun’un Yenimahalle’de yapılacak olan liseye isminin verilmesi için gerekli işlemleri başlattıklarını söyledi. Cumur “Şehidimizin ismini kendi yaşadığı mahallede yapılacak olan liseye vermek istiyoruz. İnşallah kısa sürede ihale yapılıp tamamlanacak olan liseye Şehit Er Göhhan Uzun ismini vererek onu yaşatmak istiyoruz” dedi.

Baba Ali Yaşar uzun ise tek isteğinin oğlunun ismini yaşatılması olduğunu bunun yapılması için ne gerekiyorsa yapılmasını istedi.

            Jandarma er Gökhan Uzun Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, 9 Mayıs 2008 de bir karakola teröristlerce yapılan saldırıda şehit olmuştu.

 

 

 

 

 

Haber ve Fotoğraflar:Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler