Akçaabat'ta Baş'a Yoğun İlgi

Akçaabat'ta Baş'a Yoğun İlgi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kadın Kolları tarafından organize edilen kahvaltılı buluşma, Genel Başkan Prof. Dr. Haydar Baş’ın da katılımı ile yapıldı.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kadın Kolları tarafından organize edilen kahvaltılı buluşma, Genel Başkan Prof. Dr. Haydar Baş’ın da katılımı ile Körfez Köfte Salonu’nda yapıldı.

Bağımsız Türkiye Partisi tarafından Akçaabat’ta bayanlara verilen kahvaltıya büyük İlgi gösterildi. İki bini aşkın bayanın katıldığı kahvaltıya Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Haydar Baş ve Belediye Başkan adayı Muharrem Bayraktar da iştirak etti. Tezahüratlar eşliğinde salona giren BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Baş şöyle dedi:“Burası benim memleketim. Annemin, babamın, dedemin memleketi. Bu toprakların çocuğu olarak bütün dünyaya ilham veren Milli ekonomi Modelini yazdım. Yüzlerce profesör bu modeli onayladı,destek verdi. Başta Rusya olmak üzere bir çok ülke benim modelimi uygulamaya koydu. Şimdi ey Akçaabatlılar! Size sesleniyorum, bu modeli Akçaabat’ta uygulamaya  var mısınız?”

Akçaabatlı  kadınların “varız” cevabı ile konuşmasına devam eden Baş, “Pazar günü Akçaabat Belediye Başkan adayıma tam desteğinizi bekliyorum” diye ilave etti.

Daha sonra BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Muharrem Bayraktar ise yaptığı konuşmada  “Türkiye zor günlerden geçiyor. Bugüne kadar dini kullanarak, inancı kullanarak, Kuranı kullanarak milletin oyunu alanlara bugün Kuranla dalga geçer hale geldiler. Bakara süresine makara demeye başladılar. Artık bunlara prim vermeyin. Sizi anlatmalarına göz yummayın”dedi.

 Bayraktar sözlerine şöyle devam etti “Uygulanan yanlış politikalarla ülkenin en güzide kurumları, fabrikaları kapandı. Avrupa Birliğinin dayatması ile tarım alanları bom boş bırakıldı. Tarlaları ve fabrikaları boş kalan bir memleket ayakta duramaz. Bu yanlış uygulamaların sonucu olarak işsizlik doruğa çıktı. Akçaabat sokakları işsiz gençlerle dolu. Sizin evlatlarınız işsiz güçsüz sokaklarda geziyor. İşte ben belediye başkan adayı olarak bütün projelerimi işsiz gençlerime iş bulmak üzere yoğunlaştırdım. Söğütlü Deresi’ni denizle birleştirerek yapacağım Söğütlü Kanalı ile teleferik projesi  İle  köylülerimizin ürünlerini satın alıp pazarlama projesi ile, fındık işleme tesisi  işle işsizliğin kökünü kazıyacağım. Kadınlara sosyal aktivite merkezi kuracağım. Meslek edindirme kursları açacağım. El emeği göz nuru emeklerinizi satacağınız özel yerler açacağım.”

haydar-bas.jpg

Milli Ekonomi Modelimizde devlet baba, doğum ikramiyesi ile anne olan her kadına sahip çıkıp, doğurduğu bebeğine de maaş bağlayarak her bireyinin geleceğini bizzat koruma altına alır. Bu maaş, imkânsızlıklar yüzünden okuyamayan kız çocuklarını da eğitimli bir birey olarak topluma kazandıracaktır. Şehit aileleri, dul ve yetimlerin her türlü ihtiyaçları devlet himayesinde karşılanacaktır.  Asrın projesi olan ‘Vatandaşlık Maaşı’ ile Türk kadını Türk olmanın onur ve vakarını doya doya tadacaktır.  Kısacası BTP iktidarı ile topyekûn milletimiz ve özellikle de kadınlarımız, fakirliğe elveda diyecek.”

 

akcaabat-byp-adayi-muharrem-bayraktar.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset