Akçaabat'ta 2 Kardeşi Deniz Aldı.

Akçaabat'ta 2 Kardeşi Deniz Aldı.

Akçaabat'ta 2 boğulma vakası

Akçaabat’ta serinlemek için denize giren ve kaybolan 2 kardeş için arama-kurtarma çalışmaları başlatıldı. Kardeşlerden biri kurtarılırken, diğeri için arama çalışmaları sürüyor.
Olay bugün saat 16.00 sularında meydana geldi. İlçeye bağlı Söğütlü Beldesi’nde serinlemek için denize giden İsa Reis (20) ve Salih Reis (18) kardeşler denizde kayboldu. Denize ilk olarak giren Salih’in denizde boğulma tehlikesi geçirdiğini ve çevresinden yardım istediğin fark eden İsa, kardeşini kurtarmak için denize daldı.

isa-reis.jpg
Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren 
İsa Reis, İMKB 12. Sınıf öğrencisiydi.

Daha sonra 2 kardeş de gözden kayboldu. Olayı gören vatandaşlar, durumu yetkililere bildirince arama kurtarma ekipleri olay yerine geldi. Kardeşlerden İsa Reis, olaydan yaklaşık 50 dakika sonra denizden çıkarılarak, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İsa Reis’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, diğer kardeşle ilgili arama çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

akcaabatta-kardesler-denizd.jpg
Olayda baba Ahmet Reis sinir krizleri geçirdi.

akcaabatta-kardesler-denize.jpg
Olay yerine Sahil Güvenlik ekipleri beklemelere rağmen gelmeyince amca İbrahim Reis, tehlikeyi göze alarak denize yürüdü ve 20 yaşındaki İsa'yı çıkarttı.

akcaabatta-kardesler-deniz1.jpg

denizde-bogulma.jpg
Uzun aralara rağmen dalgıçlar Salih Reis'e ulaşamadı. Aramalar gece olduğu için durduruldu ve sabah gün açmasıyla devam edeceği öğrenildi.

akcaabattta-denizde-boguldu.jpg

akcaabatta-kardesler-deniz3.jpg

Bilgi aldıkça aktarmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Haberler