Akçaabatlılar hak etmedi

Akçaabatlılar hak etmedi

Yenimesaj gazetesi yazarı Kazancı’nın Akçaabatlılara yönelik sözleri tartışılıyor

Yenimesaj gazetesi yazarı Kazancı’nın Akçaabatlılara yönelik sözleri tartışılıyor

Yenimesaj Gazetesi Yazarı Zühtü Kazancı’nın geçtiğimiz günlerde Akçaabatlılara yönelik sarf ettiği sözler, ilçede hoş karşılanmadı. Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, Akçaabatlıların Kazancı’nın sözlerini hak etmediğini savundu.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’a yakın yayın yapan Yenimesaj gazetesi köşe yazarı Kazancı köşesinde Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile Türkmen’i destekleyen Akçaabatlılar hakkında ağır bir yazı kaleme almıştı. Akçaabatlıların imanını sorgulayan Kazancı, “Haydar Baş beye sahip çıkmanızın önündeki engel nedir sizin? Damarlarınızdaki mi yoksa yüreklerinizde ki bozukluk mu? Unutmayın kıymetini bilmediğiniz bir nimeti kaybedince ebediyen arayıp da bulamazsınız ve pişmanlığında bir faydası olmaz! Eski Belediye Başkanı Cavit Doksanbir kadar ferasetiniz, imanınız, aklınız yok mu?” diye yazmıştı.

AKÇAABAT HALKI BUNU HAK ETMEDİ

Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli bu yazının ardından günebakışın yazıyla ilgili sorularını yanıtladı. Gedikli yazıyı uygun bulmadıklarını ifade ederek “Akçaabat halkı bu yazıyı hak etmedi. Sonuçta seçmenin verdiği bir karar varsa buna da saygı duymak gereklidir. Saygı duymayacaksak demokrasiyi nereye koyacağız? Sendika, dernek, belediye başkanları, milletvekilleri hep seçimle geliyor. İnsanların irade göstererek seçtiği insanlara hakaret etmenin ya da seçmenlere bu denli yüklenmenin anlamı nedir? Biz insanlara ne kadar saygı gösterirsek aynı şekilde saygı görürüz.” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde yoğun kar yağışına bağlı olarak belediyenin kar mücadelesi nedeniyle yayımladığı teşekkür mesajı nedeniyle bazı tepkilerle karşılaştığını belirten Gedikli “Eskiden kar yağdığında yollar günlerce açılmıyordu. Şimdi belli bir sürede yollar hemen açıldı. Belediye imkânları derecesinde hizmetler yapmaya çalışıyor. Hizmet eden insanlara teşekkür etmemiz lâzım.” diye konuştu.

Haber: Berkant Parlak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Haberler