Akçaabatlı Müdür Cinnet Getirdi.

Akçaabatlı Müdür Cinnet Getirdi.

Akçaabatlı Müdür Cinnet Getirdi.

Bursa'da boşandığı eşini takip edip silahla ağır yaralayan  Akçaabat Sertkaya Mahallesinden Mehmet Y., daha sonra kendisini vurup hayatına son verdi.

c2-001.jpg

Alınan bilgiye göre, olay 14.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Hamzabey Mahallesi'nde meydana geldi. 40 yaşındaki Mehmet Y., Onkoloji Hastanesi'nde hemşirelik yapan Gönül T.'den (39) bir süre önce boşandı.

c5.jpgMehmet Y., bugün eşini bir süre takip etti. Gönül T., çocuklarına kırtasiye malzemesi alıp geri döndüğü sırada Hamzabey Kaplıca Caddesi Uslular Sokak'ta eski eşiyle karşılaştı. İddiaya göre Mehmet Y., telefonla konuşan eski eşine, "Kiminle konuşuyorsun, telefonu bana vereceksin" dedi.

c3-001.jpg

Gönül T. ise "Seni ilgilendirmez" deyince Mehmet Y. eski eşini 5 el ateş ederek ağır yaraladı.

Mehmet Y., daha sonra Hamzabey Mahallesi Merdivenli Sokağa gelerek burada başına bir el ateş ederek hayatına son verdi.

c4.jpgAmbulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, sırtından ve göğsünden yaralanan 3 çocuk annesi Gönül T.'nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, mahalledeki vatandaşlar da olay sebebiyle büyük şok yaşadılar.

Sosyal Medya Hesabından Elveda Mesajı

c6.jpg

Önemli bir makamda müdür olduğu öğrenilen Mehmet Y.'nin olaydan önce sosyal medya hesabından "Çocuklarımı çok seviyorum. Elveda' diyerek paylaşım yapması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler