Akçaabatlı Gençler İddialı

Akçaabatlı Gençler İddialı

Akçaabatlı Gençler İddialı

1923 Genç Akçaabatlılar Taraftar Derneği başkanı Muharrem Tarakçı, Akçaabat Esnaf Kredi  Başkanı İsmail Bulut'u makamında ziyaret etti.  Ziyarette derneğin kuruluş amacı hakkında bilgi veren dernek başkanı Tarakçı, amaçlarının Akçaabatlı gençleri bir araya getirmek olduğunu ifade etti.

Başkan Tarakçı "Akçaabat'ta gençleri bir araya getirmeyi amaçladığımız bu dernek ile Trabzonspor'umuza  tribün desteği sağlayacağız. Akçaabat'ın sesini ve gücünü Trabzonspor maçlarında da göstermek istiyoruz. Bu sayede hem gençleri bir araya toplamayı, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyi amaçlıyoruz" dedi.Derneğin sadece sportif faaliyette değil sosyal projelerde de var olacağını ifade eden başkan Tarakçı "derneğimiz sosyal projelere de imza atacak. Bunların ilkini kısa süre içerisinde gerçekleştireceğiz. İlçemiz genelinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce belirlenen ihtiyaçlı öğrencilerimize mont, bot ve kışlık giyecek yardımı yapacağız" dedi.

Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ise, gençlere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Başkan Bulut "Günümüzde gençlerin bir araya gelmesi zor. Bu oluşum ile gençlerin bir güç oluşturması amaçlanmış. Güzel bir çalışma. Bizler de elimizden gelen maddi ve manevi desteği yapmaya çalışacağız" dedi.

akcaabatli-gencler-iddiali.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler