Akçaabatlı Boksörümüz Finalde

Akçaabatlı Boksörümüz Finalde

Bulgaristan da devam etmekte olan Avrupa Boks Şampiyonasında ülkemizi temsil eden 65 kg Akçaabatlı boksörümüz Resul Küçük tüm rakiplerini yenerek adını finale yazdırmayı başardı.

13-14  yaş gurubu Avrupa Boks Şampiyonasında çeyrek Finalde İrlandalı rakibini 8-1 sayı üstünlüğü ile yenen Resul Küçük yarı finalde de  ev sahibi Bulgar rakibini maçın 1.raundunda hakem kararı ile yenerek adını finale yazdırdı. Finaldeki rakibi ise İngiliz boksör oldu. İngiliz rakibi karşısında üstün gelmesi halinde Resul Küçük bir tarih yazarak Avrupa Şampiyonu olacak.

Akçaabat Karnet Spor Kulübü Boksörü 65kg Resul Küçük; “çok iyi hazırlık dönemi geçirdim. Rakiplerimin karşısında oldukça iyi bir performans gösterdim. İnşallah aynı üstünlüğü de finalde İngiliz rakibim karşısında gösterip şampiyon olurum. Türk Milleti her şeyin en iyisine layıktır. Gümüş madalyada kalmak istemiyorum. Şampiyon olup, Türk Bayrağını en üstlere taşımak ve İstiklal marşımızı tüm Avrupa’ya dinletmek istiyorum” dedi.

Antrenörü Altar Kalkışım ise yaptığı açıklamada: “Resul ters gard bir boksör. Çok yetenekli ve güçlü. Daha yolun başında bu denli büyük bir başarı yakalaması oldukça sevindirici. İnşallah şampiyon olacaktır . Çok şükür ki şimdi finale çıktı “ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor