Akçaabatlı Ailede Kavga, 3 Ölü

Akçaabatlı Ailede Kavga, 3 Ölü

Akçaabatlı Ailede Kavga, 3 Ölü

Sakarya’nın Hendek ilçesinde,  Akçaabatlı ailenin tartışması kanlı bitti. İddiaya göre, Mithat Memiş arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga ettiği kız kardeşi ve 2 eniştesini av tüfeği ile ateş ederek vurdu. Kız kardeşi ile bir eniştesinin ölümüne, diğerinin ise yaralanmasına neden olan Mithat Memiş daha sonra aynı tüfekle intihar etti.

Olay, Hendek Kargalıhanbaba Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Mithat Memiş, arazi anlaşmazlığı nedeniyle kız kardeşi ve enişteleri ile kavga etti. Yaşadığı evden av tüfeğini alarak geri dönen Mithat Memiş, kız kardeşi Fikriye Memiş, eniştesi Ömer Memiş ve diğer eniştesi Ahmet Memiş'e  ateş etti.

Ömer Memiş ile eşi Fikriye Memiş olay yerinde hayatını kaybederken, diğer eniştesi Ahmet Memiş ise yaralandı. Mithat Memiş daha sonra olayın yaşandığı evin yanındaki evine giderek kendisini de aynı silahla vurup intihar etti. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Ahmet Memiş'i Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına alındı.

Hayatını kaybeden Ömer Memiş  ve eşi Fikriye Memiş’in naaşı bu gece Akçaabat’a getirilerek ve yarın Akçaköy mahallesinde öğlen kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

akcaabatli-ailede-kavga,-3-olu.jpg
Olayda hayatını kaybeden Ömer Memiş ve eşi Fikriye Memiş

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler