Akçaabatlı 4 Kişi Trafik Kurbanı

Akçaabatlı 4 Kişi Trafik Kurbanı

Almanya'da Yaşayan Gurbetçi 4 Akçaabatlı Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti.

Almanya'ya ekmek parası için giden Akçaabatlı Tanınmış ailesinden 4 kişi geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybetti.

İlçemiz Acısu köyünden olan Tanımış ailesi aynı araçla seyahat ederken, aracı kullanan Ahmet Tanınmış ve araçta bulunan eşi ile 2 kızı kaza sonrasında hayatlarını kaybeti.

 Almanya'da bayram ziyaretinden dönen Akçaabatlı Tanınmış Ailesi fertleri trafik kazasında talihsiz bir şekilde hayatını kaybetti.

 

Rastatt kentindeki akrabalarıyla bayramlaştıktan sonra Baden Württemberg Eyaleti’ndeki Kornwestheim’daki evlerine doğru yola koyulan baba Ahmet Tanınmış (47), anne Zekiye (46) ile ikiz çocukları Edanur ve Sedanur (8), Renault Laguna model otomobilleri ile Rastatt yakınında başka bir araçla çarpıştı.

A5 otobanında pazar gecesi saat 23.45’de meydana gelen tarfik kazası sonrası Türk ailenin araçtan indiği bildirildi. Verilen bilgiye göre a rkadan gelen başka bir araç frenleyemediği için aracının yanında bekleyen kazazedelere çarptı.

ARABA İKİYE AYRILDI

Çarpışmanın etkisiyle Renault ikiye ayrılırken Türk yolcular metrelerce etrafa savruldu. Polis, olaydan kimsenin sağ kurtulmadığını açıkladı. Türk ailenin aracına çarpan aracın sürücüsü ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeni netlik kazanmazken çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Yetkililer, kazaya tanık olan TIR şoförüne henüz ulaşılamadığını da açıkladılar. Rastatt ve çevresinde pazar gecesi hava sıcaklığının eksi 1-2 dereceye düştüğü öğrenildi. Kazaya yoldaki buzlanmanın da sebep olmuş olabileceği üzerine duruluyor

Not:Kazaya ait video görüntüleri Facebook sayfamızdan görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler