Akçaabatlı 2 Aday da Aday Olmadı

Akçaabatlı 2 Aday da Aday Olmadı

Akçaabatlı 2 Aday da Aday Olmadı

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) aday adaylık başvuruları dün sona ererken, partide genel olarak sessizlik hâkim. 7 Haziran Genel Seçimlerindeki heyecanlı hava, erken seçim nedeniyle partilerin genelinde daha sıradan bir biçime dönüşürken bundan MHP de nasibini aldı.

Listedeki 2 Akçaabatlı tekrar Aday Olmadı

7 Haziran seçimlerinde Trabzon’dan Akçaabatlı olarak 4. Sırada yer alan Dr. Hasan Akyüz ve 6. Sırada olan Hikmet Yılmaz bu sefer adaylık başvurusunda bulunmadı.

Yılmaz “Trabzon’da bu görevi yapacak arkadaşlar var

Görüşlerini aldığımız 7 Haziran’da MHP’den 6. Sıra Milletvekili Adayı Hikmet Yılmaz “Beklemediğimiz bir seçim karşımıza çıktı. Seçim sonrasında yeni bir iş ile ilgili çalışmamız oldu. Şu anda bu çalışmayı devam ettiriyoruz. Dolayısıyla adaylık başvurusunda bulunmadık. Listede olsak ya da olmasak yine memleketimizdeki arkadaşlarımızla birlikte partimiz için çalışacağız dedi.

Akyüz “Seçim sonrasında yeni bir başlangıç yaptık”

Özel bir hastanede hekim olarak çalışmaya başlayan Dr. Hasan Akyüz ise “Kısa süre önce özel bir hastane ile belli şartlarda anlaşma sağlayarak çalışmaya başladık. Yeni bir düzen oluşturduk Bu nedenle aday olmayı düşünmedik. Partimin bana ihtiyacı olduğu anda her zaman yanında olurum” dedi.

 

ADAY ADAYLARI LİSTESİNE ULAŞILAMADI

Başvurularını Genel Merkeze yapan Trabzon milletvekili aday adaylarının listesine dün ulaşılamazken, liste il başkanlığına dahi ulaşmadı. Aday adaylığı konusunda 7 Haziran’daki ilginin MHP’de bu dönem olmadığı belirtilirken, aday adaylığı listelerinin açıklanmamasına gerekçe olarak aday adayları sayısının az olduğu ve bundan dolayı listenin duyurulmadığı iddia edildi.

ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İSİMLER…

Koray Aydın dışında, MHP Trabzon milletvekili aday adaylığına başvuru yaparak, ismini açıklayan isimler ise şöyle: Yavuz Aydın, Hüseyin Örs, Hasan Suiçmez, Gülen Demir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler