Akçaabat'ın Yatırımını Nasıl Aldılar?

Akçaabat'ın Yatırımını Nasıl Aldılar?

Akçaabat’a kazandırılan bir lise yatırımının ilginç bir müdahale ile Vakfıkebir’e spor merkezi olarak nasıl kaydı?

AK Parti Trabzon milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat’a kazandırılan bir lise yatırımının ilginç bir müdahale ile Vakfıkebir’e spor merkezi olarak kaydırıldığını açıkladı.

 

Akçaabat basını ile bir araya gelen Bıyıklıoğlu Akçaabat için gerçekleştirilecek olan bu kazanımın, isim vermeden Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta eli ile Akçaabat’tan kaydırıldığını söyledi.

 

Bıyıklıoğlu, Akçaabat’ta öğretmen okulu binası yapılması için girişimde bulunduğunu ve bunun için Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Genel Müdürü Hikmet Çolak’la da görüşerek, programa koydurduğunu söyledi. Aradan geçen bir süre sonra okulun programdan çıkarıldığını kaydeden Bıyıklıoğlu şöyle konuştu: “İlgili genel müdürün yanına gidip dosyaya baktık. Programdan çıkarılıp bir ilçede spor merkezine dönüştürülmüş. Üstten müdahale ile burada yapılacak lise, spor merkezine dönüştürüldü.”

 

Bıyıklıoğlu, gazetecilerin Akçaabat’ın programa koydurduğu lisenin başka bir ilçeye nasıl kaydığını sorması üzerine, bakanlık düzeyindeki bir kişinin bu duruma müdahale ettiğine işaret ederek, isim vermekten kaçındı. Yine gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine ilçenin Vakfıkebir olduğunu belirten Bıyıklıoğlu’nun kastettiği ismin, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta olduğu anlaşıldı. Bıyıklıoğlu, “Akçaabat’tan kim bu yatırımı aldıysa, vebal onundur.” ifadelerine de yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset