Akçaabat'ın Hakkını Teslim Etmeye Çalışacağız

Akçaabat'ın Hakkını Teslim Etmeye Çalışacağız

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Uraloğlu, Akçaabat’ta AK Parti teşkilatı üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Trabzon Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Uraloğlu, Akçaabat’ta AK Parti teşkilatı üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

Yemeğe Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen başta olmak üzere bir çok parti teşkilatı üyesi katıldı.

sefik-turkmen-yemek-konusma.jpg

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Şefik Türkmen “Burada Akçaabat olarak Düzköy olarak bir aradayız. Düzköy ayrı bir ilçe oldu ama biz hiçbir zaman Düzköy’ü ayırmayız. Düzköy bizimle beraberdir birdir. Bu nedenle bir aradayız. Demokrasinin de güzelliği bu işte. Dünyada demokrasilerden daha güzel bir rejim yok. Bulunabilen en iyi rejim demokrasidir. Çünkü demokrasilerde yöneticiler seçimle geliyor. Halkın onayıyla geliyorlar. Bu süreli bir olaydır size yetki veriyorlar belirli bir süre içinde yetki veriyorlar. Demokrasi çok önemlidir bizler için önemlidir halkımız için önemlidir. Anlaşmamız için önemlidir. Seçim zamanı demokrasinin bayramıdır. Kaynaşma zamanıdır. Birlikte olmanın güzelliğini yaşıyoruz. Bu çok önemlidir” dedi.

uraloglu-yemek-konusma.jpg

Abdulkadir Uraloğlu ise konuşmasında “ İmkanımız olduğu kadar Trabzon’dan kopmadık. Trabzon’un derdiyle dertlendik. Biz bizden küçük ilçelerin sahip olduğu haklara sahip olamıyorsak orada sorun var demektir. Biz nasip olurda milletvekili olursak, Düzköylü Akçaabatlı olarak onun takipçisi olacağız. Akçaabat’ın hakkını teslim etmeye çalışacağız. Akçaabat için ihtiyaçlarımızı doğru tespit edeceğiz, parasal büyüklüğe bakmaksızın projeleri takip edeceğiz ve katkı sağlayacağız” şeklinde konuştu.

videogaleri.gif

Haber: DERVİŞ ALTUNTAŞ- OSMAN BAŞOCAK

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset