"Akçaabat'ı Dünya Kenti Yapacağım"

"Akçaabat'ı Dünya Kenti Yapacağım"

BTP Adayı Muharrem Bayraktar "Akçaabat'ı Dünya Kenti Yapacağım" dedi.

Akçaabat’ı kalkındırmak için tarihi projelerle seçmeninin karşısına çıkan Bağımsız Türkiye Partisi Trabzon Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar, Akçaabat halkının desteğiyle ilçeyi mega kent haline getireceğini söyledi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Trabzon Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat Avcılar Lokali’ni ziyaret etti. Avcılarla görüşmesinde “Avcılık ve yaban hayvanları benim de sahama giriyor, ben orman mühendisiyim” diyen Muharrem Bayraktar “30 Mart’ta projesi olan, Akçaabat’a bir şeyler katacak olan, istihdama katkısı olacak olan bir adaya oylarınızı verin” dedi. Seçmenlerin artık hizmet edecek adama oy vereceğini söyleyen Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar şunları söyledi: “Seçmenimiz eski seçmen değil, hiç kimsenin oyu çantada keklik değil, bunu böyle görenler yanılıyorlar. Siyasi arenada böyle düşününler var, kimi aday gösterirsem kazanır söylemi yanlış. Vatandaşımız artık “adaylar beni temsil edebilir mi, bu adam işi biliyor mu ve hizmet yapabilir mi” diye değerlendirip ona göre oyunu verecek. Devir artık klasik siyaset yapma devri değildir, devir artık proje devridir. Vekilinize, başkanınızane yapacaksınız diye sormak durumundasınız.”

‘Çocukluğum Akçaabat’ta geçti’

 

Çocukluğunun Akçaabat’ın tütün tarlarında geçtiğini söyleyen Muharrem Bayraktar, 1880 yılında belediye olmuş Akçaabat’ın çok daha iyi durumda olması gerektiğini söyledi. Akçaabat Belediye Başkan Adayı Bayraktar sözlerini şöyle sürdürdü: “Hepimiz Akçaabatlıyız. Akçaabat 1880 yılında belediye oldu. Bu bir asrı geçiyor. Ben Türkiye’nin her yerini geziyorum, neden benim Akçaabat’ım 100 yıllık geçmişine layık değil diyorum, acaba daha iyi bir noktaya gelmesi gerekmiyor mu diye derdini çekiyorum. Ben Akçaabat halkının desteğini alarak, burayı arzu ettiğimiz noktaya nasıl getiririzin hesabındayım. Ben Akçaabat’ın tütün tarlalarında büyüdüm, rahmetli annem beni, 5 yaşındayken sabahın köründe tarlaya götürüp tütün kırardı, neden kırardı, neden güneş çıktığında tütünü kırmak zordu. Tütünle beraber çocuğunu okutur, geçimini sağlardı. bakın şimdi tütün tarımı varmı, bitti, niye, geçmişteki siyasetçiler tütün devleti zarara uğratıyor dediler, yöneticinin bakın ne kadar önemli olduğunu anlatmak için bunu anlatıyorum, geçen Tütünspor kulubünü ziyarete gittim, bana tütün sporun amlemini hediye ettiler, tütün spor adını, akçabatın en önemli ürününden almıştır. Akçabat’ta tütün varmı, yok... Yanlışları Türkiye genelinde düzeltmeye talibiz, milli siyaseti uygulamaya talibiz. Ben bunları Akçaabat’ta düzeltmeye talibim. Ben koltuğa değil, hizmete talibim. Ben mensubu olduğum Bağımsız Türkiye Partisi’nin Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş Bey’in yani hemşehrinizin Rusya’sından Venezuela’ya kadar dünyanın değişik ülkelerinde uygulanan Milli Ekonomi Modeli’nin Akçaabat’ta uygulamaya talibim. Oturan başkan değil, iş yapan - üreten bir belediye başkanı olmak için sizin yanınıza geldim, büyük projelerimi hayata geçirmek için destek istiyorum” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset