Akçaabat'a 3. İstasyon

Akçaabat'a 3. İstasyon

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yeni hizmete sunulan 3 Nolu 112 istasyonu Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Kemal Süleyman tarafından ziyaret edildi.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yeni hizmete sunulan 3 Nolu 112 istasyonu Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Kemal Süleyman tarafından ziyaret edildi.

Düzköy Yolu üzeri eski Tekel binalarında yeni hizmete sunulan 3  Nolu 112  Acil Sağlık İstasyonu ziyarette konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Kemal Süleyman, hastane öncesi acil sağlık hizmetlerini önemsediklerini belirterek  " Hastane öncesi acil sağlık hizmetlerini çok önemsiyoruz. Vatandaşlarımıza en kısa sürede en etkili bir şekilde hizmet vermek amacındayız. 3 nolu 112 istasyonumuzla da bunu sağlamak istiyoruz. 3 nolu 112 istasyonumuz  bulunduğu konum itibariyle de çok hassas bir yerde. Gerek Akçaabat’a gerekse Düzköy’e en kolay ulaşım noktasındadır” dedi.

Trabzon genelinde  112 Acil Sağlık İstasyon sayısının 31'e ulaştığını ifade eden İl Sağlık Müdürü Süleyman "110 binin üzerinde nüfusa sahip olan Akçaabat'ta Söğütlü ve şehir merkezinde 2 istasyonumuz faaliyette idi. Şimdi 3. Acil sağlık İstasyonumuzu halkımızın hizmetine sunduk.112 ekiplerimiz, 24 saat sağlık hizmeti vermektedir. Trabzon genelinde hava ambulansı dahil  112 acil sağlık istasyonumuz hava ambulansı ve motorize ekibimizle birlikte 31 istasyona ulaştı. 112 istasyonlarımızda toplam 480 sağlık personeli ile 24 saat hizmet vermekteyiz" dedi.

saglikcilar.jpg

Ziyarette, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Dereli,  Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Serdar Küçük,  İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Eray Uslu ile Akçaabat İlçe Sağlık Müdürü Dr. Alper Kalkışım da hazır bulundu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler