Akçaabat Yeni Bir Mekâna Kavuştu.

Akçaabat Yeni Bir Mekâna Kavuştu.

Mürver Lokantası Açıldı

Sunuculuğunu Yaylacık mahalle muhtarı Hakan Kara’nın yaptığı ve Akçaabatlılar Vakfı altında bulunan Mürver Lokantası’nın açılışına başta Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel olmak üzere Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Sedat Tüfekçi, Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf ve Kefaret Odası Başkanı İsmail Bulut ve  bir çok vatandaş katıldı.

Açılışta ilk söz alan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, mekân sahiplerine hayırlı olsun diyerek başarı temennisinde bulundu.

Açılışta konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise mekân sahiplerine başarı temennisinde bulunarak “Akçaabat’ta lokanta sektörü ön plana çıktı. Artık Akçaabat lokantalarıyla, köftesiyle, turistik yerleriyle tanınıyor. Bizim arzu ettiğimizde budur ancak bunla yetinmeyeceğiz daha da ileriye gideceğiz” dedi.

Son olarak konuşmasını yapan Akçaabat Kaymakamı Soner Şener ise mekân sahiplerine hayırlı olsun diyerek başarı temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler