Akçaabat YalnızKalmayacak

Akçaabat YalnızKalmayacak

MHP Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat esnafını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat esnafını ziyaret etti.

Vekil adayına ziyaretlerde; eski Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli ve parti mensupları eşlik etti.

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren MHP Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, Akçaabat’ta esnaf ve vatandaşlarla buluşarak onların sorunlarını dinledi, destek istedi.

yavuz-aydin1.jpg

MHP milletvekili Yavuz Aydın Akçaabat’ta kapatılan 14 belde belediyesini  MHP iktidarlarında açacaklarını söyledi

Vekil Adayı Aydın, Trabzon’un güzide ve en kalabalık ilçesi olan Akçaabat’ta yaşanan sorunları gördükçe içerlediğini söyledi. İlçenin merhum Mustafa Cumur’dan sonra hizmet alamadığına işaret eden Aydın, seçmene ilk söz olarak kapatılan belde belediyelerinin açılması müjdesini verdi. Aydın: ‘’Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Akçaabat’ta da belde belediyeleri kapatıldı. İktidarımızda Akçaabat’ın 14 belde belediyesini yeniden açacağız. Akçaabatlı en güzel hizmeti almayı hak ediyor. Akçaabatımız eğitim, turizm, sanat, spor, kültür, ulaşım şehri, bugün Akçaabat adeta terk edilmiş bir ilçe gibidir. Üzülüyorum, Akçaabat neden eski canlı günlerine kavuşmasın’’ dedi.

yavuz-aydin-001.jpg

Akçaabat’ın Trabzon’un en yoğun nüfuslu yerleşim yeri olmasına karşın iktidarın ve milletvekillerinin ilgisizliğine kurban edildiğini kaydeden Aydın sözlerini şöyle tamamladı: ‘’İşsizlik, göç, mutsuzluk Akçaabat’ın kaderi midir? Esnafımız borç içinde, pazarcılık yapan köylümüz, çiftçimiz yok parasına ürününü satıyor. Bir de Cumhuriyetle yaşıt Akçaabat Sebatspor’umuz vardı yaşatabildik mi? Akçaabatlı bunları unutmadı. Akçaabat’ı yalnızlık kaderine itenler 7 Haziran’da seçmenden gerekli cevabı alacaktır. İşte biz MHP olarak Akçaabat’ın sorunlarının farkındayız, Akçaabat’ın sesi olacağız diyorum, birlikte bu olumsuz tabloyu tersine çevirmek hepimizin elindedir.’’

yavuz-aydin2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset