Akçaabat Ülkü Ocağı'ndan

Akçaabat Ülkü Ocağı'ndan

Akçaabat Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen futbol turnuvasının açılışı Harmancık Halı Saha Tesisleri’nde yapıldı

 Açılışa Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Serkan Altuntaş, Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Tolgay Sivrikaya, Türk-Eğitim Sen Akçaabat Şube Başkanı Cevat Şal, Acısu Köyü Derenek Başkanı Cafer Tosun, MHP İl yöneticici Osman Karaduman, Dürbinar Mahalle Muhtarı Veysel Sivrikaya ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen açılış dolayısıyla yaptığı konuşmada, böyle organizastonların dostluk ve kardeşliği pekiştireceğine inadığını ifade ederek “organizeyi düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnsanlar birbirleriyle beraber olduklarında, kaynaştıklarında, kardeşlik duygularını yaşadıklarında mutlu oluyorlar. Yoksa tek tek mutlu olmak mümkün değil. Ayrıca spor insanların sağlığı açısından çok önemlidir. Yalnızca vücut sağlığı değil, ruh sağlığı açısından da çok önemlidir. Bu bakımdan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum." dedi.

 

MHP İl Başkanı Birinci ise, "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim diyen Atatürk’ün dediği gibi böyle aktivitelerin gençlerin çevikliğini ve ahlâklarını geliştireceğine inanıyorum” dedi.."

 

 

Akçaabat Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı daha önce birçok aktivitelere imza attıklarını ve amaçlarının gençler arasında kaynaşmayı sağlamak olduğunu ifade ederek “Ortak paydamız olan bu gençlerin birlik ve beraberliklerini geliştirmek, onları kaynaştırmak, moral değerlerini yükseltmek aynı zamanda bu gençlerin sosyalleşmelerine katkıda bulunmaktır” dedi.

 

Lise düzeyinde yapılan turnuvada 22 takım mücadele ediyor.

 

 

 

 

Turnuva Başkan Türkmen'in başlama vuruşuyla başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor