Akçaabat Ülkü Ocağı'nda yönetim kurulu yeniden belirlendi.

Akçaabat Ülkü Ocağı'nda yönetim kurulu yeniden belirlendi.

Akçaabat Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı’nda yönetim kurulu yeniden belirlendi.

Akçaabat Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı’nda yönetim kurulu yeniden belirlendi. Fatih Gedikli’nin başkanlığını yürüttüğü Ülkü Ocağı’nın Yönetim Kurulu Başkanı olarak Melikşah Atasoy görevlendirilirken, yönetim kurulu üyeleri de yeniden belirlendi.

Melikşah Atasoy’un başkanlığındaki Ülkü Ocağı’nın yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Mustafa Samed Okan (Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlandırma Masası Başkanı), Hakan Topal (Eğitim-Seminer Masası Başkanı), Ercan Okumuş (Sosyal Faaliyet Masası Başkanı), Rıdvan Şentürk (Basın Yayın Masası Başkanı), Kadir Üçüncü (Orta Öğretim Masası Başkanı), Mustafa Tosun (Ocak Sorumlusu), Davut Şen (Mahalle Sorumlusu).

Melikşah Atasoy kimdir?

12 Eylül darbesinden sonra kapatılan siyasi partiler için 1986 yılında verilen açılma kararı ile Milliyetçi Haraket Partisi-Milliyetçi Çalışma partisi adı altındaki kuruluş ve toparlanma sürecinde Akçaabat Teşkilâtı’nın başını çeken, 1969 yılı kurucularından olan Ali Akbulut ve yanındaki az sayıda teşkilât mensubundan biri olan İbrahim Atasoy’un oğlu olan Melikşah Atasoy, genç yaşta katıldığı Ülkü Ocağı’nda ilk olarak Lise Teşkilât Başkanlığı’yla birlikte Endüstri Meslek Lisesi Okul Başkanlığı görevlerini yürüttü. Daha sonra Ülkü Ocağı Gençlik kolları Başkanlığı yapan ve Ülkü Ocağı’nın yönetim kurulunda görev alan Atasoy, Uluslararası İlişkiler bölümünde lisans eğitimi yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset