Akçaabat Üç Puana İçin Yemin Etti

Akçaabat Üç Puana İçin Yemin Etti

Akçaabat Futbol kulübünde hedef Tekirovaspor karşılaşmasından üç puanla dönmek istiyor.

Spor Toto 3.lig 1.grupta ikinci yarıya Bergama yenilgisiyle başlayan ardından Adıyamanspor deplasmanından 1 puanla dönen Trabzon Akçaabat Futbol Kulübünde ikinci deplasman maçından puanlarla dönmek istiyor. Bu karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayan Trabzon Akçaabat Futbol Kulübünde Antalya’ya hareket etti. Teknik Patron Mehmet Akif Başaran zor bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek” her maçtaki hedefimiz galibiyet. Kulübümüz hedefi bu. Yeter ki sahadaki mücadelemizi ortaya koyalım. Bu ligde her takım birbirlerini yenebilecek güçtedir ”dedi.

Başaran, bütün takımlar zirveye ve play off ‘a kalmak için mücadele ettiklerini belirterek” ligde her maç final niteliğinde. Son haftalar yaklaştıkça zirve yarışı o kadar zorlaşacak. Lig çetin geçiyor. Günün şartlarında her şey değişir bizde bu şartları en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Adıyaman maçından puanla dönmemiz sporcuların kendilerine olan güveni kazanması açısından önemlidir ”dedi.

Trabzon Akçaabat Futbol kulübü teknik sorumlusu Mehmet Akif Başaran yapılan transferler içinde bazı oyuncular geldikleri takımda atıl durumda kaldılar. Fiziksel olarak maç oynamışlar. Tabi burada iyi oyuncusunu hiç kimse vermez oynayan oyuncuları transfer ettik. Bazıları henüz hazır değiller. Onların üzerinde çalışıyoruz. Herkesi gibi onlarda hazır olduklarında takımda ki yerlerini alacaklarını söyledi. Başaran bu saatten sonra transferi düşünmediklerini sözlerine ekledi. Yarın saat 13.30 da başlayacak olan karşılaşmayı Sedat Sert yönetecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor