Akçaabat Tarımı Masaya Yatırıldı

Akçaabat Tarımı Masaya Yatırıldı

Akçaabat Tarımı Masaya Yatırıldı

TARIMA NEŞTER

Akçaabat Belediyesi ile Akçaabat Kaymakamlığı tarafından organize edilen Akçaabat Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı yapıldı.

GÜNNAR’DAN SİYASİ DESTEK

Akçaabat belediyesi Hamam Çimeni Toplantı Salonu’nda konunun tüm paydaşlarının katıldığı bir gün süren çalıştayın açılışına Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen de katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Milletvekili Günnar, alınacak kararların uygulamaya sokulması için gerekli her türlü desteği vereceğini söyledi.

 

DEĞİNİLMEDİK KONU KALMADI

Büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık, su ürünleri yetiştiriciliği ve balıkçılık, arıcılık, ürün işleme ve pazarlama konularının masaya yatırıldığı, sorunların ve çözüm önerilerinin ele alındığı Akçaabat Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Sebahattin Yazıcı’nın büyük gayretleri ile yapılan çalıştayın sonuç raporu ise gazetemiz baskıya girerken hazırlanıyordu.

 

KATILIMCILAR

Akademisyenler: Karadeniz Teknik Üniversitesi: Prof. Dr. İhsan Günaydın, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi: Prof. Dr. Fatih Seyis, Doç. Dr. Özgün Kalkışım, Yrd. Doç. Dr. Keziban Yazıcı, 19 Mayıs Üniversitesi: Yrd. Doç. Dr. Habip Muruz, Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü: Doç. Dr. İlhan Aydın.

Mesleki Kuruluşlar: Ziraat Mühendisleri Odası: Cemil Peplevan, Arıcılar Birliği: Zekeriya Aydın, Engin Koca, Akçaabat Ziraat Odası: Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Akçaabat Fiskobirlik: Nagihan Bülbüloğlu, Akçaabat Su Ürünleri Kooperatifi: Coşkun Şenkaya, Bal Üreticileri Birliği: İsmail Şar, Tarım Kredi Kooperatifi: Seyfettin Demirci.

Kamu Kurumları: Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüğü: Mustafa Mazlum, Bayram Sancar, Gıda Tarım Ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü: Selahattin Yılmaz, Önder Karadeniz, Abdulkadir Şen, Bülent Reisoğlu, Havva Kankal, Murat Aydoğdu, Ali Ocak, TKDK Müdürlüğü: Şansal Aydoğdu, Murat Uzunali, Orman Bölge Müdürlüğü: Savaş Ayvaz, Akın Al, Akçaabat Belediyesi: Cengiz Erol, Veteriner Sınır Kontrol Noktası:

Özel Sektör: Doç. Dr. İlhan Aydın (Sumea), Muhammet Ali Akyaz (Omega 61), Namık Akgün (Akgün Balıkçılık), Mehmet Çelik (Çelik Kardeşler), Serkan Özdemir (Tatsam), Şener Kalkışım (Cemil Usta Köfte), Ahmet Özkurt (Muhtar), Onur Öztürk (Mimar), Kemal Yanık (Üretici).

akcaabat-tarim-calistayi.jpg

akcaabat-tarim1.jpg

 

 

 

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler