Akçaabat Sebatspor'da kriz aşıldı..

Akçaabat Sebatspor'da kriz aşıldı..

Hayati Yavuz, yaptığı açıklamada, her sezon öncesi kulübü sıkıntıya sokan ve lisans çıkartılmasına engel borcun bu sezon sorunsuzca halledildiğini ifade etti.

Hayati Yavuz, yaptığı açıklamada, her sezon öncesi kulübü sıkıntıya sokan ve lisans çıkartılmasına engel borcun bu sezon sorunsuzca halledildiğini ifade ederek, ''Federasyona geçmişten kalan borçlar nedeniyle lisans çıkarmakta sorun yaşıyorduk. Bu sorunu başkanımız Zeki Öztürk'ün büyük özverisiyle ile hallettik ve lisansa engel borcumuzu ödedik. Tüm Akçaabatlı'lar ve Sebatsporlular adına kendisine teşekkür ediyorum'' dedi.

Güçlü bir kadro kurduklarını ve bu kadro ile bir üst lige çıkmayı hedefledikleri de açıklayan Yavuz, ''Kadromuza hocamızın istekleri doğrultusunda kaliteli oyuncular kattık. Oluşturduğumuz bu kadro ile hedefimiz bir üst lig olacaktır. Bunu başarmamız için taraftar desteğine ihtiyacımız var. Biz yönetim olarak görevimizi yerine getirdik. Şimdi sıra taraftarlarımızda. Taraftarımızdan kombine alarak bu takıma destek olmasını bekliyoruz'' diye kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor