Akçaabat Sebat'a Şok

Akçaabat Sebat'a Şok

Akçaabat Sebatspor Kulübü'ne gelen icra görevlileri eşyalara elkoydu.Başkan krizi son anda çözdü.

Akçaabat Sebatsor kulübündeki malzemelere bir alacaklı tarafından icra koyuldu. Başkan Öztürk “Transfer ve kampı ile uğraşmak yerine geçmiş sıkıntılar ile uğraşıyoruz” dedi

 

 

Süper Lig’e 2 sezon geçiren, daha sonra alt kümelere ve  bir türlü ekonomik sıkıntılarını atlatamayan Akçaabat Sebatspor’da icra şoku. Klüp tesislerine gelen  alacaklı Emin Özkanlı avukatı ve icra görevlileri kulüpte bulunan malzemelere el koydular. 2 kamyonetle kulübe gelen alacaklı avukatı televizyon,koltuk, masa vb eşyaları kamyonete yükledi. Olayı haber alan Kulüp Başkanı Zeki Öztürk, kulüp tesislerine gelerek alacaklı avukatı ile anlaşmaya vardı ve malzemeleri tekrar kulübe geri aldırdı.

 

Başkan Zeki Öztürk, transfer ve kamp ile uğraşırken bu tür olayların yaşanmasının kendilerini üzdüğünü ifade ederek “Transfer dönemi çerisindeyiz. İyi bir kadro için mücadele veriyoruz. Takımımız kampta ve kampı takip ediyoruz. Bu kadar işler içerisinde bizi ircalar ile uğraştırıyorlar. Kulübün maalesef geçmişten kalan ödemeleri var. Bu ödemeler de sırayla ödeniyor. Ama alacaklıların icra yoluyla kulüpteki malzemeleri alması bizleri son derece üzmüştür. Şuan için bu icra olayını erteledik ve malzemeleri tekrar geri aldık. Bu konuyla ilgili biz de yasal haklarımızı arayacağız” dedi.

sebatspor_icraa2.jpg

sebatspor_icraa4.jpg

sebatspor_icraa3.jpg

sebatspor_icraa5.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor