Akçaabat saray Köfte Restaurant'tan İndirim

Akçaabat saray Köfte Restaurant'tan İndirim

Önce imzayı attılar, sonra indirimi kaptılar.

Akçaabat'ın en önemli lokntaları arasında yer alan Saray Restaurant ile Memur-Sen sendikası arasında yapılan imza ile sendike üyeleri indirili yemek yeme fırsatı yakaladı.

Sendikalar üyelerine daha kazançlı alışveriş imkanı sunmak için çeşitli alternatifler üretmeye başladı. Bayan kuaföründensürücü kursuna, sinemadan lokantaya, hamamdan markete ve erkek berberinden bilgisayar kursuna kadar pek çok işletmeyle anlaşan Memur-Sen, üyelerine indirimli alışveriş imkanı sağlıyor. Memur-Sen son olarak Akçaabat Saray Restaurant ile sözleşme imzalayarak üyelerine %15 indirimli yemek yeme fırsatı sundu.

 

Sözlşemeye Memu-Sen adına Akçaabat şube başkanı Kemal Kocaman ile Saray Restaurant işletmecisi Ahmet Haşim Ekici imza attı.

Yapılan sözleşme ile üyeleri kimlik karlarını göstererek indirimli yemek yiyebilecekler.

 

Memur-Sen Başkanı Kemal Kocaman, uygulamayla kamu çalışanlarının ekonomik yükünü bir nebze de olsa rahatlatmayı amaçladıklarını söyledi. Ekonomik olarak memurların alım gücünün azaldığını belirten Kocaman “Sendika olarak, işletmelerle yaptığımız anlaşmalar sonrasında üyelerimize indirimli fırsatlar sunuyoruz. Memurlara indirim sunan işletmeler arasında sinemadan sürücü kursuna, bayan kuaföründen lokantaya, erkek berberinden şehirlerarası otobüs firmasına kadar birçok işletme var. Memurlara sağlanan indirimler neredeyse yüzde 50'leri buluyor. Haliyle bu duruma da en çok sabit gelirli kamu çalışanları seviniyor.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler