Akçaabat Sanat Evi Açıldı

Akçaabat Sanat Evi Açıldı

Akçaabat Belediyesi tarafından inşa edilen Akçaabat Sanat Evi Sergi Salonu’nun açılışı gerçekleştirildi. Açılışta resim sanatçısı Ekrem Kutlu’nun eserleri sergilendi.Açılışa, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahme

 

Akçaabat Sanat Evi Sergi Salonu açıldı. 

Akçaabat Belediyesi tarafından inşa edilen Akçaabat Sanat Evi Sergi Salonu’nun açılışı gerçekleştirildi. Açılışta resim sanatçısı Ekrem Kutlu’nun eserleri sergilendi. 

Açılışa, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, öğretim üyeleri,öğretmen ve resim sanatçısı Ekrem Kutlu, ve sanatseverler katıldı. 

Sanatçı Ekrem Kutlu sergi salonunda ilk olarak kendi eserlerinin sergilenmesinden memnuniyet duyduğunu ve belediyeye sanata ve sanatçıya verdiği önemden dolayı teşekkür etti. Ekrem Kutlu “Akçaabat Sanat Evi Sergi Salonu’nda ilk olarak benim eserlerimin sergilenmesi beni son derece mutlu etmiştir. Burada  “Sislerle Söyleşi” adını verdiğim 3. Kişisel sergimi sanatseverler ile buluşturmanın sevinci içerisindeyim. Akçaabat’ta bu tür sanat evlerinin çoğalması sanata ve sanatçıya verilen önemi göstermektedir. Akçaabat belediyesi, yetkililerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

akcaabat-sanat-evi2.jpg

akcaabat-sanat-evi3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat