Akçaabat şampiyonluk istiyor

Akçaabat şampiyonluk istiyor

İlk yarıyı ikicin sırada tamamlayan Bordo-Mavi-Beyazlılar şampiyonluk yolunda ilerliyor

Hedefimiz şampiyonluk diyen Sportif Direktör Fethi Türkoğlu; "Bu yönetimle her türlü hedef gerçekleşir. Özverili bir çalışma içerisindeyiz. Sezon sonunda mutlaka hedefe ulaşacağız” dedi.

MUTLUYUZ
Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden ve ilk yarıyı 31 puanla ikinci sırada tamamlayan Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü’nde ilk yarıyı hedefe yakın bir noktada tamamlamanın mutluluğu yaşanıyor. Payas Belediye karşılaşmasını kazanarak galibiyet serilerini sürdürdükleri için mutlu olduklarını belirten Beyaz-Bordo-Mavili kulübün Sportif Direktörü Fethi Türkoğlu, “Penaltıdan bulduğumuz gole kadar oynadığımız oyun mükemmeldi ancak, gol sonrasında oyundan düştük. Skoru korumaya gittik. Bunda da başarılı olduk ve üç puanı hanemize yazdırdık. Mutluyuz” dedi.

HEDEFE YAKLAŞTIK
Lige şampiyonluk parolasıyla başladıklarını ve ilk yarıyı hedefe yakın bir noktada bitirdiklerini söyleyen Türkoğlu, "Hedefimiz 31 puandan daha yüksekti ancak futbolun içinde bazen hedefinizden sapmada olabiliyor. Bu kadroyla bu puanda da bitirmek bizim için çok önemliydi. Yolun yarısını istediğimiz yerde tamamladık diyebiliriz. Devre arası kampını iki bölümde gerçekleştireceğiz. Birinci etabımız iki hazırlık karşılaşmasıyla 22-29 Aralık’ta Kıbrıs’ta olacak. Kıbrıs kampının ardından üç günlük izin vereceğiz ve ardından ikinci etap için Antalya Kemer’e gideceğiz" dedi.

4-5 TAKVİYE OLACAK
Yönetimin büyük bir özveri içerisinde olduğunu ve kendilerine her türlü desteğin verildiğini söyleyen Türkoğlu, “ Yönetimimiz bu güne kadar ne istedikse yerine getirdi. Bütün maç başlarımız ve primlerimiz ödendi. Kimsenin bir kuruş alacağı yok. Bu konuda başkanımız Zeki Öztürk’e ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyoruz. Devre arası aramızdan ayrılan arkadaşlarımız olacak. Birkaç gün içerisinde isimler netleşecek. Takıma direkt katkı sağlayacak 4-5 oyuncu takviye yaparak gücümüze güç katmak istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız var” şeklinde ifadeler kullandı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor