Akçaabat Muhtarlar Derneği'nden Plaket

Akçaabat Muhtarlar Derneği'nden Plaket

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi toplumsal katkılarıyla ön plana çıkmış isimleri taltif etmeyi sürdürüyor.

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi toplumsal katkılarıyla ön plana çıkmış isimleri taltif etmeyi sürdürüyor. Dernek Yönetim Kurulu’nun aldığı karar uyarınca derneğe katkı sağlayan isimlerden olan Cevizli Muhtarı Ömer Hotaman ile ilçemize katkı sağlayan isimlerden olan Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya’ya birer plaket verildi.

Dernek lokalinde gerçekleştirilen törende Hotaman ve Sivrikaya’ya plaketleri Dernek Başkanı Eyüp Gedikli tarafından verildi.

akcaabat-muhtarlar-dernegi-plaket1.jpg

akcaabat-muhtarlar-dernegi-plaket.jpg

Törende bir konuşma yapan Başkan Gedikli, toplumsal sorumluluk hissederek yaptıkları işleri bu bilinçle yerine getiren isimlerin görevdeyken taltif edilmelerinin onlardan sağlanacak katkıyı daha da artırıcı bir motivasyon unsuru olacağına inandıklarını belirterek, bu amaçla böylesi bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi. Hotaman ve Sivrikaya’ya teşekkür eden Gedikli, bundan sonra da benzeri etkinliklerle ödüllendirme işlemine devam edeceklerini kaydetti.

Hotaman ve Sivrikaya da aldıkları plaketlerin kendileri için olan önemine vurgu yaparak, bu plaketlerin bundan sonraki çalışmaları için itici bir güç oluşturduğunu söyledi.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler