Akçaabat Karıştı

Akçaabat Karıştı

Akçaabat'ta dün akşam saatlerinde meydana gelen olaylar nedeni ile ilçe karıştı.

Akçaabat'ta dün akşam saatlerinde meydana gelen olaylar nedeni ile ilçe karıştı. İlk olarak içerisinde iki kişi bulunan araç Adnan Menderes Caddesi Sahil yolunda kurşunlandı. Ardından

Kasap Sokak'ta bulunan bir kıraathaneye düzenlenen saldırıda işyerinin masa ve sandalyeleri ve camları kırılmak sureti ile iş yeri kullanılamaz hale geldi.

Olayların ardından Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından üç kişi olaya karıştıkları iddiası ile gözaltına alındı.

 61 PD 016 plakalı araçta yapılan incelemeler neticesinde aracın sağ ön kapısının alt kısmına iki kurşunun isabet ettiği ve araçta bulunan vatandaşlarda herhangi bir yaralanma olmadığı tespit edildi. Şüphelilerin gözaltına alındığı haberini alan mağdur yakınları ve vatandaşlar Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğünün önüne akın ettiler. Olayların büyümesi üzerine yetersiz kalan Akçaabat emniyeti Trabzon'dan Çevik Kuvvet, Asayiş Şube ve Önleyici Hizmetler ekiplerinden oluşan yaklaşık 10 ekip takviye olarak Akçaabat'a gelerek emniyet önünde toplanan kalabalığa müdahale ederek olayları yatıştırmaya çalıştılar. Öte yandan Akçaabat'tan sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı da Akçaabat'a gelerek ekipleri bizzat yöneterek olaya müdahale etti.

Olaylarla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler