Akçaabat Kabuğunu Kırıyor.

Akçaabat Kabuğunu Kırıyor.

Ankara’da görev yapan Akçaabatlı bürokratlar düzenlene bir program ile bir araya geldi.

www.akcaabathaber.com  haberidir.

Ankara’da görev yapan Akçaabatlı bürokratlar düzenlene bir program ile bir araya geldi. Akçaabat adına güzel birliktelik sağlanırken, programa, siyasetin yanı sıra, çok sayıda bürokrat katılması dikkat çekti. AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün tarafından yapılan organizasyon ile Ankara Saray Restaurant’a bir araya gelen Akçaabatlı bürokratlar, Akçaabat için neler yapılabileceğin hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Toplantıya Akçaabat’tan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti Akçaabat İlçe başkanı Emre Akgün ve yönetim kurulu üyeleri, Akçaabat Belediye Meclis Üyeleri Erhan Nadir ve Ahmet Öztürk’ün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıyla ilgili akcaabathaber.com’a açıklama yapan Emre Akgün, toplantının çok verimli geçtiğini belirtti. Akgün “Ankara’da görev yapan Akçaabatlı bürokratlar ile bir araya gelmek istedik. Kısa sürede 50’ye yakın kişiyi bir aya topladık ve Akçaabat’ın sorunlarını onlara anlattık. Akçaabat için ne yapmamız gerektiğini, daha fazla hizmet almak için hangi yolları izlememiz gerektiği hakkında bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.  Akçaabat’ın sorunlarını da bürokratlara ilettiklerini ifade eden Akgün “Akçaabat’ın yıllardır beklediği üniversitede büyük aşama kaydettik. YÖK’ten onay çıkması bizim açımızdan çok iyi bir haber, asıl işimiz bundan sonra başlıyor. Üniversiteyi iyi takip edip, güçlü ve üniversiteyi Akçaabat’ta kazandırmamız gerektiğini anlattık. Akçaabat olarak başka sorunlarımız da var. Bunlar, karayolunun yetersizliği, Akçaabat’a doğalgaz getirilmesi, mobese, Düzköy kavşağındaki yoğunluk ve çevre yolu gibi birçok konuyu katılanlara aktardık ve destek istedik. Onların görüşlerini de dinleyerek, nasıl bir yol izlememiz gerektiğin hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Toplantının çok verimli geçtiğini ifade eden Başkan Akgün “Toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Ulaşamadığımız Akçaabatlı bürokratlarda oldu. Onlardan da özür diliyorum. İnşallah bu programları kısa süre içerisinde tekrar edeceğiz. Akçaabat adına çok faydalı ve Akçaabat’a katkı yapacağına inandığımız bir toplantı oldu” dedi.

ankarada-akcaabat-bulusmas1i.jpg

ankarada-akcaabat-bulusmasi2.jpg

ankarada-akcaabat-bulusmasi3.jpg

ankarada-akcaabat-bulusmasi4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler