Akçaabat İçin Porjelerini Açıklıyor

Akçaabat İçin Porjelerini Açıklıyor

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar seçimlere 40 günden az bir zaman kala halkla buluşmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor

 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)Akçaabat Belediye Başkan Adayı  Muharrem Bayraktar seçimlere 40 günden az bir zaman kala halkla buluşmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor. Bayraktar halkla kurduğu samimi ve sıcak diyaloglarda oy sözü alıyor, hizmet sözü veriyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat’ın en gözde tesislerinden birisi olan Seyrantepe Tesislerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Bayraktar burada, Akçaabat’ın önden gelen işadamlarından Ahmet Alşan, Kemal Birinci ortaklığıyla işletilen tesiste çalışanlar tarafından oldukça sıcak bir ilgiyle karşılandı.                     

BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar burada yaptığı konuşmasında” Makamlar, koltuklar kimseye baki değildir. Koltuğu rant için kullanmak büyük vebaldir. Milleten icazet alanlar, millete hizmetle mükelleftirler. Biz Akçaabat’ı bu mantıkla, bu ahlakla yönetmeye talibiz.”dedi.

Sözlerine “biz çok büyük projelerle geliyoruz. Başkalarının hayal dahi edemeyeceği yatırımları yapmak için geliyoruz” diye devam eden Bayraktar şöyle dedi:
“Söğütlü Deresi ile Karadeniz’i bir kanalla birleştirerek Büyük Söğütlü Kanalını inşa edeceğiz. Bu kanalın sağında solunda modern tesisler olacak. Gezi alanları, parklar, oteller, moteller, alış veriş merkezi gibi cazibe alanları oluşturacağız. Yüzlerce Akçaabatlı bu projeden ekmek yiyecek. Akçaabat’ın çehresi değişecek. Bütün dünyanın parmakla göstereceği bir kente dönüşecek.

AKÇAABAT TELEFERİK’E KAVUŞACAK

Bir diğer projemiz ise sahilden Hıdırnebi’ye uzanacak olan “Akçaabat Teleferik Hattı” olacak. Kuracağımız teleferik hattı ile önce Sarıtaş Mahallesi’nde bulunan Şehitlik Tepesi’ne oradan Hıdırnebi’ye ulaşacağız. Akçaabat’ın muazzam manzarasını, yeşilini, denizini herkesin seyrine sunacağız. Çevre illerden, Trabzon’dan, Giresun’dan, Rize’den, Bayburt’tan,Gümüşhane’den günü birlik gelecek olan binlerce kişi Akçaabat’ın ekonomisine,esnafına büyük paralar  kazandıracak.

Kaynak:Parti Basın Merkezi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset