Akçaabat için önemli projeler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu.

Akçaabat için önemli projeler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu.

Akçaabat için önemli 3 projele Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon ziyaretinde kendine dosya halinde sunulduğu ortaya çıktı.

Akçaabat için önemli projelerden olan ve yıllardık hayata geçirilmesi için emek harcanan projeler içerisinde yer alan Fatih Üniversitesi projesi ve 2 farklı proje daha Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon ziyaretinde kendine dosya halinde sunulduğu facebook'tan öğrenildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da bir süre önce yaptığı açılış ve bir dizi ziyaretler sonrasında yemek için uğradığı Akçaabat’ta kendisine 3 önemli proje dosyası sunuldu. Akçaabat Belediye Başkanı şefik Türkmen tarafından Başkan Erdoğan’a sunulan dosyada, Fatih Eğitim Fakültesi’nin Kanuni Üniversitesi olması, Akçaabat Fatih Stadyumu’nun konut alanından çıkartılarak turizm alanı olarak değerlendirilmesi veya bedeli karşılığında Akçaabat Belediyesi’ne devredilmesi ile Akçaabat şehir merkezinden geçen sahil  yolunu transit olarak kullananlar için Akçaabat’ın güneyinden yeni bir yol projelendirilmesi yer alıyor.

Konuyla ilgili bilgi aldığımız Başkan Türkmen, dosyayı doğrularken, sundukları projelerin Akçaabat’ın geleceği için hayati önem taşıdığını belirtti.

akcaabat-icin-onemli-3-projele-basbakan-recep-tayyip-erdogan’in.jpg

akcaabat-icin-onemli-3-projele-basbakan-recep-tayyip-erdogan’in2.jpg

akcaabat-icin-onemli-3-projele-basbakan-recep-tayyip-erdogan’in1.jpg

akcaabat-proje.jpg

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler