Akçaabat İçin İstişare Toplantısı

Akçaabat İçin İstişare Toplantısı

Akçaabat Belediyesi Kurumlar Arası İşbirliği ve İstişare Toplantısı Düzenledi

 

Akçaabat Belediyesi, ilçe genelindeki tüm müdürlerin bir arada olduğu birlik, beraberlik, dayanışma işbirliği ve istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıya; Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Güney,  Fatih Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Bahçeci ve İlçe Emniyet Müdürü Şevki Pekdemir'in yanı sıra ilçe genelindeki daire amirleri katıldı.

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, yaptığı konuşmada “Kurumlar arasında gelişen birliktelik anlayışı hizmet konusundaki iş görme hızını oldukça arttıracaktır. Akçaabat genelindeki tüm kurum müdürlerini ve daire amirlerini bir araya getiren ve kaynaşma toplantısı düzenleyen Akçaabat Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunuyorum. İmkanlarımız ölüsünde işbirliği yapmaya açığız.” dedi.

 

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise “ İlçemizdeki kurum müdürlerimizle birlikteliğimizi arttırmak için düzenlemiş olduğumuz bu istişare toplantısına hoş geldiniz. Burada hepimiz Akçaabat’a hizmet için çalışıyoruz. Hepimizin farklı görevleri var. Kaliteli hizmet sunabilmemiz için birlikte ve hızlı hareket etmeliyiz. Ortak akıl ve dayanışmayla hareket edilince üstesinden gelinemeyecek iş yoktur.  Kültür, sanat ve turizm şehri olan Akçaabatımızı, sanattan anlayan, şehrine ve doğasına sahip çıkan bir şehir olma yolunda daha üst seviyelere çıkarmak için el ele vermeliyiz. Biz, Akçaabat Belediyesi olarak bu konuda her zaman destek vermeye hazırız. “ dedi.

 

Konuşmaların ardından istişare toplantısına katılan müdürler ve daire amirleri, Akçaabat’ın genel sorunlarından bahsettiler ve çözüm önerilerinde bulundurlar.8-065.jpg

7-083.jpg

13-034.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler