Akçaabat Helim Topal Sokağı Açılıyor

Akçaabat Helim Topal Sokağı Açılıyor

Akçaabat’ın ilçe merkezinde yaşanan ulaşım sıkıntısına alternatif oluşturacak sokaklardan biri olan Helim Topal Sokağı için Danıştay son sözü söyledi.

Akçaabat’ın ilçe merkezinde yaşanan ulaşım sıkıntısına alternatif oluşturacak sokaklardan biri olan Helim Topal Sokağı Akçaabat belediyesi tarafından başlatılacak çalışmalarla Eylül ayı içerisinde hizmete açılacak.

Sokağın Harmancık Sokak tarafındaki girişindeki binaları 172 bin liraya kamulaştıran Akçaabat Belediyesi, 18. madde uygulaması yaptığı Kasap Sokak bağlantısıyla ilgili olarak hak sahiplerinin Danıştay’a açılan yürütmenin durdurulması talebinin reddedilmesi üzerine başlattığı çalışmaları son aşamasına getirdi.

 

Kamulaştırılan binalarda oturan mal sahipleri ile Kasap Sokak bağlantısındaki işyeri sahiplerine yapılan tebligatlarda tanınan sürenin sonuna yaklaşıldığını belirten Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ağustos ayı içerisinde başlatacakları ve Eylül ayında bitirecekleri çalışmayla Helim Topal Sokağı’nın kesintisiz ulaşıma açılacağını söyledi.

akcaabat’in-ilce-merkezinde-yasanan-ulasim-sikintisina-alternatif-olusturacak-sokaklardan-biri-olan-helim-topal-sokagi-akcaabat-belediyesi-tarafindan-baslatilacak-calismalarla-eylul-ayi-icerisinde-hizmete-acilacak..jpg

akcaabat’in-ilce-merkezinde-yasanan-ulasim-sikintisina-alternatif-olusturacak-sokaklardan-biri-olan-helim-topal-sokagi-akcaabat-belediyesi-tarafindan-baslatilacak-calismalarla-eylul-ayi-icerisinde-hizmete-acilacak1..jpg

Başkan Türkmen, yapılacak çalışmayla hizmete sunacakları sokağın alternatif bir ulaşım hattı olacağına vurgu yaparak, bu durumun şehir merkezinde yaşanan trafik sıkışıklığını da önemli oranda azaltacağına inandığını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler