Akçaabat Gençlik Kupasına Kavuştu.

Akçaabat Gençlik Kupasına Kavuştu.

Trabzon amatöründe geçen sezon derece elde eden takımların kura çekimi ve ödül töreni Nizamettin Algan Salonu’nda gerçekleşti.

Trabzon amatöründe geçen sezon derece elde eden takımların kura çekimi ve ödül töreni Nizamettin Algan Salonu’nda gerçekleşti. Açılış konuşmasını yapan ASKF Başkanı Cahit Erdem, yeni sezon öncesinde tüm takımlara başarılar dilerken, müsabakaların dostluk içerisinde oynanmasını diledi. Saha zeminini değiştiklerini söyleyen Başkan Erdem; “Bunun yanı sıra atış poliganı yaptık ve şu anda soyunma odaları yenileniyor. Ayrıca amatör sporcular müsabaka anında sakatlık durumunda muayene ve ilaç masrafı ödemeyecek” dedi.

Amatörde en az 10 maçın bu sezon anlaşacakları ulusal bir kanalda yayınlanacağını söyleyen Başkan Erdem; “Artık bütçemiz var. Belediye’den bize yüzde 7 oranında ödenek çıktı. Ödenek yok deme şansları yok” diye konuştu. Erdem Yavuz Selim ile ilgili ise; “Bütün kulüplerin bu amaç doğrultusunda bir bütün olması şart. Yıkılmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Anlaşamazsak yargı yoluna taşıyacağız” ifadelerini kullandı. Diğer konuşmaların ardından önce ödül töreni, ardından ise kura çekimi yapıldı.

Törende geçen sezon oynadığı ligde şampiyon olan Akçaabat Gençlik Kulübü de kupasını aldı. Kupayı takım antrenörü Kemal Topal aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset