Akçaabat Gençlik Geliyor

Akçaabat Gençlik Geliyor

Trabzon 2. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden ve 1. Amatör Lig’e çıkacak 3 takımdan biri olmayı amaçlayan Akçaabat Gençlikspor, 6. haftayı lider olarak kapadı.

 

Trabzon 2. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden ve 1. Amatör Lig’e çıkacak 3 takımdan biri olmayı amaçlayan Akçaabat Gençlikspor, 7. Haftayı lider olarak kapadı. Yavuz Selim Sahası'nda son oynadığı Trabzon İl Özel İdare'yi 2-1 mağlup etmeyi başaran Akçaabat temsilcisi liglerin bitimine 1 hafta kala gruptan çıma hedefine bir adım daha yaklaştı.

akcaabat-genclik.jpg

Son maçında Bahçecikspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz alacağı bir galibiyet ile süper amatöre çıkmayı garantilemiş olacak.

kemal-topal.jpgKonuyla ilgili sitemize açıklamada bulunan Akçaabat Gençlikspor Teknik Direktörü Kemal Topal, hedefe ulaşmalarına çok az bir yol kaldığını ve mutlu sona ulaşacaklarına inandıklarını belirtti. 

Akçaabat Sebatspor'un süper amatöre düşmesi ve  Akçaabat Gençlikspor'un da süper amatöre yükselmesi halinde bu lige 5  Akçaabat takımı yer alacak. Akçaabat Sebatspor,  Tütünspor, Akçaköyspor , Söğütlüspor ve Akçaabat Gençlikspor'un yer alacağı süper amatör ligde şimdiden bir Akçaabat ligi heyecanı başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor