Akçaabat Galibiyet Bekliyor

Akçaabat Galibiyet Bekliyor

Hakkı Emiroğlu, deplasmanda oynayacakları Turgutluspor karşılaşmasından galibiyet beklediklerini söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'un başkan yardımcısı Hakkı Emiroğlu, deplasmanda oynayacakları Turgutluspor karşılaşmasından galibiyet beklediklerini söyledi.

 

Emiroğlu, yaptığı açıklamada, takımın bulunduğu konum itibari ile galibiyete ihtiyaçları olduğunu ve buna göre hazırlandıklarını ifade ederek, ''Turgutluspor ile yapacağımız karşılaşma bizim için son derece önemli. Sporcularımız da bunun bilincinde. Bu karşılaşmaya çok azimli ve hırslı bir şekilde hazırlanıyoruz. Buradan alacağımız 3 puan takıma çok olumlu yönde yansıyacaktır'' dedi.

 

Takıma ve teknik heyete güvendiklerini ifade eden Emiroğlu, ''Sahamızda oynadığımız son Yeni Malatyaspor karşılaşmasında herkes gördü ki bu takım kötü bir takım değil. Bu takıma ve teknik heyete güveniyoruz. Ama bazen şansınızın da yanınızda olması lazım. Artık son saniyelerde puan kaybı istemiyoruz'' diye konuştu.

 

Öte yandan, Akçaabat Sebatspor, Turgutluspor karşılaşmasının hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor. Kırmızı-beyazlılarda, Turgutluspor karşısında sarı kart cezalısı olan kaptan Adem ve Ziya forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor