Akçaabat FK'da şok Ayrılık

Akçaabat FK'da şok Ayrılık

Akçaabat FK'da şok Ayrılık

Trabzon Akçaabat FK Futbol Direktörü Fethi Türkoğlu, başarısızlığın faturasını üstlendi

 

BAŞARISIZLIGI ÜSTLENDİ İSTİFA ETTİ

Fethi Türkoğlu, son 2 haftada 5 puan kaybettiklerini hatırlatarak, “Başarısızlıkta birilerinin faturayı üstlenmeli” diyerek görevini bıraktı

 

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Akçaabat FK’da bir şok yaşandı. Kulübün başına Futbol Direktörü olarak sezon başında getirilen ve geniş yetkilerle donatılan Fethi Türkoğlu görevinden istifa etti. Türkoğlu'nun yönettiği Akçaabat FK, ligin ilk yarısında başarılı bir performans sergilemiş ancak 2. Yarının ilk maçında sahasında Bergama Belediyespor’a 1-0 yenilip, ardından düşme hattındaki Adıyamaspor ile 1-1 beraber kalmıştı.

BİRİ ÜSTLENMELİ!

Tecrübeli spor adamı Türkoğlu, yaşanan başarısız sonuçlardan sonra sorumluluğu üzerine alarak istifa ettiğini bildirdi. Fethi Türkoğlu, “Başarısızlıkta birileri faturayı üstlenmesi gerekiyor. İkinci yarıya kötü giriş yaptık. İki maçta 5 puan kaybettik. Ben de sorumluluğu üzerime aldım ve görevi bıraktım. Akçaabat Futbol Kulübüne bundan sonraki mücadelesinde başarılar diliyorum. Gönlüm her zaman bu güzide camianın yanında olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor