Akçaabat F.K.’da operasyon

Akçaabat F.K.’da operasyon

Sezon başında hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta ki temsilcilerimizden Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü’nde dün sıcak gelişmeler yaşandı.

Transfer sezonuna kısa bir süre kala kadro şişkinliği bulunan Beyaz-Bordo-Maviller’de forma şansı bulamayan deneyimli futbolcu Tolga Topal ile sakatlığı nedeniyle bu sezon hiçbir maçta forma şansı bulamayan Sinan Altınel ile yollar ayrıldı.

Önceki gün yapılan çalışmadan sonra bu iki futbolcuya gerekli teminat yapılırken önümüzdeki günlerde takım içerisinde üç, dört futbolcu ile daha yollar ayrılacak. Edinilen bilgiye göre ara transferde hedefini PTT 1. Lig olarak belirleyen Akçaabat F.K.’da, takımı sürükleyecek, kaliteli oyuncu transfer etmek için çalışmaların yapılacağı öğrenildi. İlk hedef PTT 1. Ligde mücadele eden sporcular olacak. Bu konuda teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda çalışmalarımızı yapacağız öğrenildi.  

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Beyaz-Bordo-Mavililerin Sportif Direktörü Fethi Türkoğlu  “Hedefi olan bir takımız. Bu formayı hak etmeyenler takımdan gönderilecek. Teknik Direktörümüz Mehmet Akif Başaran Tolga ve Sinan için bize böyle bir rapor sundu. Bu arkadaşlarımıza birkaç oyuncu daha eklenebilir” dedi. 

Siirtspor maçının hazırlıklarının yanı sıra oyuncu transferi içinde çalışmalarının olduğunu belirten Fethi Türkoğlu, “ İlk yarının bitimine iki maçımız kaldı. Bu iki karşılaşmadan da iyi sonuçlarla ayrılıp ligi istediğimiz yerde ikincilikle bitireceğiz. Bunu başardığımız takdirde oyuncu transferi için harekete geçeceğiz. Öncelikle bunu başarmamız lazım. Bunu başarınca transfer işimizde o kadar daha kolaylaşır. Bu takımı sezon sonunda şampiyon yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

Haber: Osman BAŞOCAK

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor