Akcaabat caddesine asfalt

Akcaabat caddesine asfalt

İnönü Caddesi'nin uzantısı olan Kiraçhane Camii ile Düzköy yolu arasında ulaşımı sağlayan Akçaabat Caddesi asfaltlanıyor.

Akçaabat Belediyesi ile Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü'nün işbirliğine giderek gerçekleştirdikleri çalışmada, İnönü Caddesi'nin uzantısı olan Kiraçhane Camii ile Düzköy yolu arasında ulaşımı sağlayan Akçaabat Caddesi asfaltlanıyor.
Yapılan mutabakat gereği karayolları ağı içerisinde bulunan Akçaabat Caddesi'nin zemin dü-zenleme ve asfaltlama çalışmaları Akçaabat Belediyesi tarafından yapılırken, asfalt ise karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından temin ediliyor.
Mevcut yolun bozuk satıhlarının tümünün söküldüğünü, altyapı çalışması yapılması gereken yerlerde de bu çalışmaların tamammandığını belirten Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Berber, ilk etapta Yaylacık Camii'nin önünde bulunan yol diliminin iki arabalık malzeme ile asfaltlandığını söyledi.
Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü'nün asfalt teminine paralel olarak tüm yolun en kısa sürede asfaltlanacağını kaydeden Fen İşleri Müdürü Berber, şehir merkezinin bazı ana arterlerinin de asfalt programında olduğunu vurguladı.
Berber, yaptıkları planlamada Abeda ve Kayalar Mahallesi gibi bazı alanlarda stabilizesi yapılmış bulunan ve tahmini uzunluğu 20 kilometreyi bulan merkezi yolların da yaz sonuna kadar asfaltlanacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler