Akçaabat Bürosu Hizmette

Akçaabat Bürosu Hizmette

Parti kurma çalışmalarını sürdüren Mustafa Sarıgül’ün önderliğindeki Türkiye Değişim Hareketi’nin Akçaabat hizmet bürosu hizmete girdi.

Haber ve Fotoğrfalar:Ali Osman Çoban

 

TDH Akçaabat kurucusu Aslan Güner, parti kurma çalışmalarının genel merkez ve  taşra teşlikatlarında devam ettiğini, Akçaabat’ta da gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.

 

Aslan Güner, TDH'nin kuruluş ve iktidar olma yolunda emin adımlarla büyüdüğünü belirterek “Hareketimizin temel hedefi, genel başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül'ün liderliğinde çok değerli kurucularla, gülmeyen yüzleri güldürmek, kutuplaşmayı sona erdirmek, ekonomik ve sosyal sorunları çözmek, toplumsal dönüşümü sağlamak, siyaseti demokratikleştirmek, ulusal birlikten yana herkesi kucaklayarak iktidara ulaşmaktır.' dedi.

 

Türkiye Değişim Hareketi'nin, emek, alın teri, barış, özgürlük, demokrasi ve insan haklarından yana bir siyasi hareket olduğunu kaydeden Güner, 'TDH bereketten, üretimden serbest girişimden adil paylaşımdan yanadır. Hukuktan ve medeniyetten yana, sevgiyi ve bilgiyi halkımızla paylaşmaktan yanadır. Bilimden ve teknolojiden, doğadan ve çevreden yana olan toplumun her kesimine açık, ötekisi olmayan kapsayıcı ve kucaklayıcı bir siyasi harekettir. Ötekisi olmayan bir oluşumdur.' diye konuştu.

 

 

             

Geçici olarak Akçaabat İnönü Caddesi Atatürk Parkı karşısı Güner Eczanesi  üstü 4 katta  hizmet verecek olan TDH Akçaabat temsilciliğinin kısa bir süre sonra tadilatı yapılacak olan Tosun İş merkezine taşınacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset