Akçaabat Boksta Zirveye Yürüyor

Akçaabat Boksta Zirveye Yürüyor

Mersin’de düzenlenen Gençler Türkiye Boks Şampiyonası’nda Akçaabatspor Kulübü’nden 75 kg Mustafa Atmaca altın, 81 kg Resul Küçük ise Bronz madalya kazandılar.

 

75 kg Mustafa Atmaca bütün rakiplerini yenerek altın madalyayı kazanırken 2014 yılının ilk Türkiye Şampiyonluğu’nu kazanmış oldu. Bir diğer temsilcimiz 81 kg Resul Küçük ise sikletinin favorisi olmasına rağmen yarı finalde elenerek bronz madalyada kaldı. Akçaabat Spor Kulübü şampiyonadan 1 altın 1 bronz madalya ile şampiyonaya damgasını vurmuş oldu.

Hem A Milli Takım hem de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün antrenörü olan boksörlerin çalıştırıcılığını yapan Altar Kalkışım yaptığı açıklamada, sporculara teşekkür etti. Kalkışım “sporcularım daha önceki yıllarda birkaç defa  Türkiye Şampiyonu olarak kendilerini ispatlamış boksörlerdi.Fakat şampiyon olmak değil şampiyonluğu korumaktı esas olan.Mustafa Atmaca bu yıl yine altını aldı ama üzüldüğüm Resul Küçük’ün bronz madalyada kalması oldu.İlerleyen zamanlarda daha çok çalışıp hak ettiği yeri alacağına inanıyorum.Yine de iki sporcumu da canı gönülden kutluyorum.Bundan sonraki süreçte Nisan ayında yapılacak olan Dünya Şampiyonasında ve 2014 Gençlik Olimpiyatlarında Mustafa Atmaca’dan ülkemize madalya kazandırmasını istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset