Akçaabat Belediye Meclisi Toplandı

Akçaabat Belediye Meclisi Toplandı

Akçaabat belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

30 Mart 2014’te yapılan Mahalli İdareler genel Seçimi’nde göreve seçilen Akçaabat belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

akcaabat-belediye-meclisi-ilk-toplantisini-gerceklestirdi.1.jpg

Başkan Şefik Türkmen Başkanlığı’nda gerçekleşen ilk toplantıya AK Parti’ye mensup 23 ve Milliyetçi hareket Partisi’ne mensup 7 meclis üyesi yer aldı. MHP'den Sinan Sivrikaya ilk toplantıya katılmaması ise dikkat çekti.

akcaabat-belediye-meclisi-ilk-toplantisini-gerceklestirdi.2.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından konuşan Başkan Şefik Türkmen, Akçaabat’ı birlikte yöneteceklerini söyledi. Başkan Türkmen “Meclisimize seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Hep birlikte Akçaabat için çalışacağız.  Geçmişte güzel işlere imza atan bu meclisin bu dönem de çok güzel çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Büyükşehir olması ile birlikte görev alanımız genişlediği gibi meclisteki üye sayımızda 15’ten 31’e yükseldi. İçimizde daha önce başkanlık yapan veya mecliste görev alan arkadaşlarımız var. Bunun yanında genç arkadaşlarımız da var. Büyüklerin tecrübelerinden, gençlerin ise farklı fikirlerinden yararlanacağız.  Berber el ele vererek Akçaabat’ın daha yaşanılabilir bir kent yapmak için gayret göstereceğiz” dedi.


Akçaabat Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı paylaşan: adomedya

Meclis gündemin oylanmasının ardından 9 Nisan’da toplanmak üzere dağıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset