Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayından çarpıcı açıklamalar geldi.

Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayından çarpıcı açıklamalar geldi.

Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayından çarpıcı açıklamalar geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Ali Topsakal’dan çarpıcı açıklamalar geldi. Topsakal yaptığı yazılı açıklamada “partim açısından ortaya çıkan sonuç, dışarıdan bakıldığında yüz güldürecek gibi durmasa da; kendi içimizdeki bazı konuların açığa çıkması ve bu sayede geleceğe daha iyi hazırlana bilmemiz açısından umut verici olmuştur” dedi.

          Mehmet Ali Topsakal “Kendi başarısızlığını görmek istemeyen, adının önündeki sıfatı sildirmek istemeyen, kişisel egosu ve hırsı davanın önüne geçmiş, her şeyin en iyisini kendisinin bildiğini zanneden, adının mhp ye çok şey kattığını ve bu yüzden vazgeçilemez olması gerektiğini düşünen bir takım teşkilat mensuplarımız; ortaya çıkan başarısızlığı maalesef genel merkezimize ve dolayısıyla liderimiz devlet bahçeli bey e yıkma gayreti içerisine girmişlerdir. Bir kez olsun göreceği şeyden korkmadan samimiyetle aynaya bakmaktan aciz bu insanlara sesleniyorum. Küçücük bir serçe kuşunu, kendini kartal zannedecek seviyeye getirir ve ona kartal olma misyonunu yüklerseniz; ilk gireceği sınavın hayatına mal olacağını bilmesi gerekmektedir. Teşkilatlarımızda hasbelkader görev almış, adının önüne yakışmasa da ülkücü sıfatı yazdırmış, fakat tek derdi kendi siyasi istikbali olan serçe kuşları iyi bilmelidir ki, genel merkezin tek hatası, içimize çöreklenmiş kendine kartal süsü veren serçe kuşlarını dallarımızdan kovamamış olmasıdır. Bu kutsal davanın bir neferi olmak önce adam olmayı gerektirir. Savunduğun ülkü ye tam olarak inanmayı ve inandığın gibide yaşamayı gerektirir. Kutsal dinimizde inandığın gibi değil de yaşadığın gibi inanmaya başlarsan küfre gideceğin gibi; kutsal davamızda da; olmadan oldum demek, bilmeden bilir geçinmek, insanı ülkücülük ten geçinenler güruhuna sokar ki buda bu hareketten tasfiye edilmenin kaçınılmaz sonucudur” şeklinde konuştu.

30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nin Akçaabat’ta ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunan Topsakal “30 Mart seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi’nin içine çöreklenmiş, ülkücü geçinen ve ülkücülükten geçinmeye çalışan, kendine hiçbir faydası olmadığı halde ülkeyi kurtarmaya kalkan, kişiliği ve karakteri ülkücü ahlakla bağdaşmayan, menfaati için başka kurum ve kişilere yaltaklanan ve aynı menfaat doğrultusunda da ülkücü camia içinde bulunmaya çalışanların ifşa olmaları ve tasviye süreçlerinin başlatılmaları ile sonuçlanmıştır. Maalesef Trabzon’umuzda ve Akçaabat’ımızda da durum ülke genelinden farklı değildir. Seçimde başarı sağlayıp, ülke ye ve millete hizmet etmek amacı yerine; kişisel siyasi istikbal hesapları yapılmış, girilecek hizmet yarışında liyakat değil, görev alacakların kendilerine yakınlığı yada kimin adamı olduğu tespit edilmeye çalışılmış dava adamlığı, hırsa ve gelecek kaygısına kurban edilmiştir.  Sonuç olarak ta yanlış hesap Bağdat’tan değil sandıktan geri dönmüştür. Bu kadar olumsuzluğa rağmen yinede şahsım olarak şanslı olduğumuz kanaatindeyim. Her yanlış ifşa olmuş, her art niyet suçüstü yapılmıştır. Genel merkezimizin yapacağı siyasi detoks sayesinde tüm parazitlerinden arınmış halde daha sağlıklı bir vücut ortaya çıkacaktır. Bu sağlıklı vücutla hedefimize daha sağlam adımlarla yürüyeceğimizden eminim. Yüce Allah bu kutlu yürüyüşte tüm samimi Müslümanların ve gerçek dava adamlarının yardımcısı olsun” şeklinde açıklama yaptı.                             

mehmet-ali-topsakal-001.jpgTrabzon’daki seçim sonuçlarını da değerlendiren Topsakal “Trabzon ve Akçaabat açısından seçim sonuçlarına bakarsak; yirmi yılını kaybetmiş bir Akçaabat bir beş yıl daha kaybedecek. belli yaşa gelmiş insanlardan resmi kurumlar, işlemlerini yapmak için  sağlık raporu isterken bizler resmi kurumlarımızın başına sağlık raporu istenebilinecek yaştaki insanları getiriyoruz. Şefik beyin icraatlarını eleştirmeye gerek yok zaten. Koskoca yirmi yıl geride kalmış, ortada şehirle deniz arasına duvar gibi örülen belediyenin şaheser! Yapılardan başka bir şey yok. Yeni Mahalle’deki eski çöplükteki sözde arıtma tesisi briket imalatı, hal binası hemen yanında kapalı spor salonu, Hamam çimeni AVM’si ,eski devlet hastahanesi, yeni belediye binası;  Akçaabat coğrafyasını işi bilen bir şehir plancısının eline versek bu yapılan tesislerin belediye tarafından yapıldığını söylesek en iyi ihtimalle güzel bir kahkaha atar gibime geliyor. Daha fazla detaya girmek istemiyorum çünkü insanlar, Şefik bey  hiç mi iyi bir şey yapmadı diye sorabilirler. Onlar sormadan ben alacakları cevabı söyleyeyim. Belediyemizin kapısına kilit vurdurmadı, belediye hala yerinde, resmi ellerle Akçaabat’ta yok edilen onca şey varken belediyemizin hala yerinde duruyor olması yirmi yılın en büyük başarısı olarak hanesine yazılabilir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Siyaset