Akçaabat Basınını Ağırladı

Akçaabat Basınını Ağırladı

Akçaabat Basınını Ağırladı

Akçaabat Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 10 Ocak “Gazeteciler Günü” dolayısıyla Akçaabat’ta görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Akçaabat Horon Restorant'ta gazetecilere bir araya gelen Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Akçaabat’ta görev yapan basın mensuplarının gününü kutlayarak; gazetecilerin meslekleri gereği halkın gözü, kulağı ve sesi olduğunu, bu sebeple kamu hizmeti yaptıklarını ifade etti. Bulut, gazetecilerin her ne koşulda olursa olsun olayları takip etmek ve halka aktarmak durumunda olduklarını söyleyerek, gazetecilerden duyduklarını değil gördüklerini de yazmalarını istedi.

Akçaabat Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Akçaabat basınına verdiği yemeğe; Akçaabat Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak,  Akçaabat Yeni Haber Gazetesi sahibi İsmail Topal, Gazeteci Uğur Tütenk,  Akçaabat Yeni Haber Gazetesi'nden Cemil Bıyıklı ve Şeyda Sari, Sebat Haber sahibi Hüseyin Özkurt,  Akçaabat Postası Editörü Nesrin Bayram, Canan Kalaycı katıldı ve sitemiz editörü Derviş Altuntaş katıldı.

Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı birliktelikte basın mensuplarına çeşitli hediyeler takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler