Akçaabat Basınında Barış Sağlandı

Akçaabat Basınında Barış Sağlandı

Akçaabat Basınında Barış Sağlandı

Akçaabat’ta 29 Mayıs’ta yaşanan olayda Akçaabat yeni haber gazetesi sahibi İsmail Topal’ı darp eden Köksal Ustaoğlu, Topal’dan özür diledi.

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu’nun aracılık ettiği buluşmada İsmail Topal’a çiçek takdim ederek özür dileyen ve helallik isteyen Ustaoğlu, “bir anlık gaflet ile gerçekleşen olayda İsmail abime el kaldırmış olmamın vicdan azabını bir ömür boyu yüreğimde taşıyacağım. Her zaman olduğu gibi bu müessif olay sonrasında hoşgörüsünü bir kez daha gösteren ve özrümü kabul eden İsmail abime teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra onun en büyük yardımcılarından biri ben olacağım.” Dedi.

 Akçaabatlı meslektaşlarıyla da öz eleştiride bulunan Köksal Ustaoğlu, mesleki birliktelik açısından bu buluşmanın bir milat olacağını ve Akçaabat basınının tek bir yumruk olarak birlikte Akçaabat’ın menfaatleri için güç birliliği yapacağını sözlerine ekledi.

akcaabat-basin-bulustu.jpgBuluşmada, İsmail Topal, Köksal Ustaoğlu ve Turhan Bektaşoğlu’nun Yanı sıra Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak, sitemiz editörü ve Anadolu Ajansı Muhabiri Derviş Altuntaş, Akçaabat Yeni haber gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cengiz Bölükbaşı  da hazır bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler