Akbulut CHP'den Aday Adayı

Akbulut CHP'den Aday Adayı

CHP'de Muharrem Akbukut, yeni kurulan Trabzon merkez ilçe Ortahisar Başkanlığı için aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

CHP'de Muharrem Akbukut, yeni kurulan Trabzon merkez ilçe Ortahisar Başkanlığı için aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

CHP’DEN Ortahisar Belediye Başkan aday adaylığına başvuru yapan Muharrem Akbulut, düzenlediği basın toplantısında, “Türkiye’nin yaklaşık 30 vilayetinden daha fazla nüfusu olan Ortahisar İlçemiz’le ilgili çok güzel projelerim var” dedi. CHP’den Ortahisar Belediye Başkan aday adaylığına ilk resmi başvuruyu Muharrem Akbulut gerçekleştirdi. Dün CHP İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Akbulut, “Türkiye’nin yaklaşık 30 ilinden fazla nüfusu Ortahisar İlçemiz’le ilgili çok güzel projelerimiz, gerçekleşmesi zor olmayan hayallerimiz var” dedi.

Trabzon’un son yıllarda büyük kayıplara uğradığını ileri süren Akbulut, “Liman, çimento fabrikası, Trabzonspor, SSK kime verileceği, Boztepe sahası, Yavuz Selim, Avni Aker, orman lojmanları, Fatih sahası. Yarın nereler gidecek? Trabzon halkının yaşam ve mülk hakkı elinden alınmış, alınmaya devam ediyor. Kentsel dönüşüm söylemiyle halkın ev, arsa ve iş yerleri yok pahasına elinden alınarak TOKİ kanalıyla peşkeş çekilmiş. 61 yalan proje ile insanların oyları alınmış, 5 yılda 100 metre yol yapılmış” şeklinde konuştu.

Akçaabat ilçesine bağlı Gökçeler köyü nüfusuna kayıtlı Muharrem Akbulut eski dişçilerden Musa Akbulut’un oğlu.1994-96 yılları arasında CHP de orgütlerden sorumlu ilçe başkanlığı görevinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset