Akbank' a ATM Tepkisi

Akbank' a ATM Tepkisi

İlçemizdeki birçok kamu kurum ve kuruluşunda çalışan kişinin maaşlarını aldığı Akbank Akçaabat Şubesi’nin otomatik para çekme makinelerinden şikâyetler artarak sürüyor

                İlçemizdeki birçok kamu kurum ve kuruluşunda çalışan kişinin maaşlarını aldığı Akbank Akçaabat Şubesi’nin otomatik para çekme makinelerinden şikâyetler artarak sürüyor.  Özellikle maaşların verildiği günlere denk gelen hafta sonlarında randımanlı bir hizmet veremeyen otomatik para çekme makinelerinden şikâyetçi olan çalışanlar, “Neredeyse her hafta sonu otomatik para çekme makinelerinde bir sorun yaşıyoruz. Ya geçici olarak servis dışı kalıyorlar ya paraları bitiyor ya da elektrikleri kesilmiş bir şekilde öylece duruyorlar.” Dediler.

            Özellikle yaz aylarında hafta sonları ya bir düğüne ya da aile-leriyle birlikte hafta sonu gezmesi-ne çıktıklarından paraya ihtiyaç duyduklarını; kendi paralarını almak için gittikleri banka şubesi önünden elleri boş dönerek planlarını gerçekleştiremediklerini ifade eden çalışanlar, konuyu defalarca kurum yetkililerine iletmelerine rağmen sorunlarının çözülmemiş olmasının hiçbir hizmet anlayışıyla bağdaşmadığını vurguladılar.

            Kurumsal sözleşme imzalanmış olması nedeniyle kendi paralarını hafta sonları kullanmalarına izin vermeyen Akbank’la olan irtibatlarını sona erdiremediklerini de sözlerine ekleyen çalışanlar, “Konuyu kendi kurumlarımıza da aktardık. İmzalanan sözleşmenin gereğini yapmayan ve hafta sonları paramıza el koyan ve sorunumuzu çözmeyen bu bankayla artık çalışmak istemediğimizi söyledik.” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler