Akademisyenlerle Buluştular

Akademisyenlerle Buluştular

Akçaabatlılar Vakfı, Trabzon’daki üniversitelerde görev yapan Akçaabatlı akademisyenlerle bir tanışma yemeği organize etti.

Akçaabatlılar Vakfı, Trabzon’daki üniversitelerde görev yapan Akçaabatlı akademisyenlerle bir tanışma yemeği organize etti. 

Akçaabatlılar Vakfının organize ettiği yemeğe; Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Ali Kemal Başaran ve Akçaabatlı akademisyenler katıldı.

Açılış konuşmasında; amaçlarının tanışmak, daha yakın olmak, bir olmak beraber olmak olduğunu belirten Mehmet Salih Köse “ Amacımız, tanışmak, bir olmak beraber olmaktır. Akçaabatlılar Vakfının tüzüğünde tek değer budur. Herhangi bir siyasi faaliyeti yoktur. Sevdası Akçaabat’tır, bilimdir, sanattır, kültürdür. Bu zengin coğrafyaya biraz daha güzellik katmaktır. Bu konuda zamanlı zamansız siz akademisyen dostlarımızın fikirlerine ihtiyacımız olacaktır. Düşünceleriniz bizim için kıymetlidir” dedi.

basaran.jpg

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Aliş Kemal Başaran ise “ Bahar mevsimindeyiz, çiçek bitmeyen yerde bahar olmaz. Akademik bakışla bu güzel coğrafyanın sorunlarına bakan olmazsa, tüm bakışlar aksak olur. Bu şehrin güzel insanlarısınız. Bu topraklarda büyüdünüz, havasını teneffüs ettiniz ve akademik kariyere sahip olarak hayatınızı devam ettiriyorsunuz. İşte bugün bu güzel şehir sizlere merhaba demek istedi, sizinle kucaklaşmak istiyoruz. Bu şehre hiçbir zaman elveda diyen olmadınız. Bizlerde olmadık. Bu nedenle Trabzon’dayız buradayız. Aynı sevgi için tek yürek olarak hoşça bir yemek yiyeceğiz. Hepiniz hoş geldiniz “ şeklinde konuştu.

vakif-yemegi.jpg

videogaleri-001.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler